dimecres, d’agost 23, 2006

el menú del 28 - tria el teu entrepà

bé, ja está confirmat que sopem el 28 al "aqui te espero" (ex al-alandalus). Els del bar m'han passat el seu menú per a que els digui més o menys què menjarà la gent i ajustar els seus stocks de jalo. us he escanejat el menú. tenen de tot: ansiam, calamars am mahonesa, brawtsburg, baguets, truita francèsa am furmatge, saito, olives farsides, etc. segur que tot està super bo! jejeje crec que els diré que hi ha una entitat que ajuda al sector de la restauració a escriure correctament les cartes en català..




fora conyes, digueu-me urgentment què és el que demanareu i proposeu una tapa (les braves ja es donen per suposat). menjarem les més votades.

hauriem de proposar una comisió de protocol i una comissió de premis. a hores d'ara ha quedat demostrat que la de samarretes ha fracassat per complet (de moment..). la comissió de premis s'hauria d'encarregar d'anar a buscar els trofeus pels guanyadors (és un dels anys més renyits!!) i la comissió de protocol d'anar a buscar a cal francino la pantalla plana que surt a tv3 el dia de les eleccions i saber fer anar allò de les columnes que pujen i baixen.

avis: el vot serà secret. així la votació será més neta.

fm'06

- ja s'ha acabat la capta. el programa d'aquest any és, per fi, intel·ligible. el regal d'aquest any és un DVD, que encara no he vist. la pregunta és.. el miraré mai?

- demà ruta de bars. com que ja som quarentons farem el de sempre: anar a sopar i després engantxar-nos a la comitiva i pillar la taja del mes. convocatòria: al bilwi després de goigs.

- dissabte concert dels xicots (després de l'assaig "popular", es clar) amb la banda del drac (típics típics també).

- el dia 29 al migdia els balls no ballaran tots junts. tornarem anar a dinar a quarts de 15. ninu, podras veure els castells tranquilament! (això ho havia intentat dir el bou però es va quedar a mitjes)


edito:

- demà mentres hi ha la ruta, pels quarentons hi ha concert del Miret&co al Figarot.

- divendres a la mitjanit penjada de les estelades. Ja s'ha convertit amb un acte reconegut fins i tot hi ha cartells! O sigui que abans de fer la última prova de 3d10fm s'hi pot treure el cap...

- el concert dels xicots, com és tradicional, és el divendres. I el faran a davant del Noi-Noi, però no l'autoanomenat que hi ha a la plaça dels Porcs, sinó al de tota la vida: el del museu del vi. Total el concert a Sta.Maria.


tota la informació i més fm'06