dilluns, d’agost 07, 2006

pacscity v2.0

coses a dir de la cronica anterior

  • l'equip redactor d'ANEUCNER està treballant per treure una exclusiva a nivell penedesenc, de moment encara no podem avançar res però el tema promet, seguirem informant. Només us diré una cosa (ha durat poc lu de no avançar res), l'alias de la sò per part del plan renove està en perill!
  • No hi ha colla ni re! disabte arribo a les 9 passades al bilwi i només el Martí!! ja està bé quarentons (insulto del verano)! neu a sopar un altre dia amb els txets/txetos !
  • ah, constatar el record d'assistencia a l'empalmada de pachs, tot i la baixa del tatupolles!

extensió


Després que el redactor en cap fotés el camp, la festa es va descantillar. La gent va entrar en un èxtasi (altres navem de cubates d'euro) col·lectiu propiciat per l'Albert. Segurament no el coneixereu, però aquest senyor va ser el rei de la festa, descavalgant l'Oleguer que li ho havia posat difícil durant tota la nit. L'esmentat, no parava de córrer espitós per allà entre la gent, saltant amb una energia sobrehumana a les 7 del matí. El peixater (sí, és competència directe del ninueau) ens va convidar a esmorzar a tots a casa seva. El bruna i el trejo (ara ja saps qui és txello, però ell ja la coneixia a la noia de la platja) com uns delinquents van enfilar-se per entrar pel balcó, no sé pq, pq a dins hi havia gent, xo buenu, va quedar força bé. Va guanyar el bruna per pocs segons. Des de dalt van començar a llençar pernil als que esperavem que obrissin. El més avispat, volguent caçar-ne un a l'aire, va fer una mossegada de furgoneta... mmmmh! quan es té gana ja se sap. Un cop degudament entaulats els 10 o 12 començals vam deborar una deliciosa caixa plena d'embotits de cal valls, buenu, quan el riure ens ho permetia. Era un espectacle, la gent que es quedava penjada (amb el rellotge del windows i tot) intentant agafar un tall de secallona, la vane que no dormia, escoltava la música... Emulant el mateix ninu, l'albert ens va fer fora de casa seva a mangerassu, no vam anar a cap piscina però vam arribar xops igual a casa!!(el trejo i la marina encara no s'han posat dacord de qui va pillar més) ja està bé. Anant a buscar el cotxe, el xose i un colega ens van fer una classe magistral de com dur un cotxe sense ningu al seient del pilot (q n'aprengui el delarosa!)

dg nit

Ahir al vespre vam anar un grup bastant nombrós a vilanova ( els que no vam avisar no van venir ), la gent estava morta, que us passa no dormiu tot el dg vatrus?. No sé què ens va passar però vam arribar amb mitja hora d'adelantu! Solució: Gelats Llorens, mmmh boníssims però les tarrines són petites i els cubanus gots de llet cars. Després hotel cutxambre (els de luz de gas, celeste no existeix oi?). La Txello es va veure obligada a desmelenar-se pq el plan renove apreta molt últimament, i va deixar el pavelló propi bastant alt, però clar sent una va perdre. Aviam si les que tant critiqueu hi sou als moments de donar el callu. Entre els temazos de la nit destacar la madre de josé, amb la pertinent trucada. Felicitats Torre, encara que no ho vulguis sabem quan(ts) fas anys.

Després que la marina es tornés a transformar en hulk quan vam dir-li que puges a ballar la xakira, l'equip quarenton va anar a dormir .


mencions

Menció especial per l'OBL: que per no perdre's el festival de disabte a la nit, com l'au fènix va ressucitar de les cendres i va fer mitja volta dsp de deixar la mtxell (oficialment ningú el va deixar reduit a cendres, és un dir).

Menció petita pel Shard (nava morat): primera aparició pública d'enguany a les empalmades. Després d'anys liant-la li ha tocat assentar el cap (algun dia l'assentarem natrus?). Amb tot des d'aquestes linies l'animem a una sèrie de volteretes a la Múnia! i si la cosa va bé a la de vila un doble tirabuixó. Vinga a practicar que queda poc!

Amb sense menció: el DJ de blanc de l'empalmada i tots els seus amics (beneito inclòs)