diumenge, d’agost 20, 2006

Killubí

Aquesta setmana ha estat bastant extranya, i la (no) colla s'ha quedat gairebé sense efectius. L'acte més multitudinari que cal destacar es remunta a dimarts, on a la Bisbal ens vem reunir bastants, incloses dues amiges estellenques del solà. La gent aprofita aquests dies que queden abans de festa major per marxar: ninu,isaura,butru,valles, i algú que em dec deixar.
Dissabte a la nit festa al Figarot. Sopar escàs, taja de cava (perdoneu si em deixo alguna cosa) i després música brasilenya. S'hi va passar força gent. Crupu-txello-vane provinents de la "senalla" van marxar de seguida cap el transit i vilobí. Però va arribar el solà amb els amics de la uni (versio oficial). Es veu que hi havia un pique per matar-lo a xupitos que no va acabar de funcionar, un altre dia serà! (Per cert es veu que hi haurà possibilitats aquest hivern de fer viatges a més llocs d'europa a part de Lyon, es rumoreija Varsovia).
Al acabar el festival, vam decidir anar a continuar la festa a una empalmada, 2 alternatives: La gèlida santquintinenca o la quilla de viloví. Per raons de transit vam escollir la segona, on per cert també hi feia fred, no em vull ni imaginar com deuria ser st.quintí!
Total que nem a buscar el metro a l'estació, al veure que superavem el màxim aforament, la Mona i jo vam decidir na a buscar un mitjà de transport alternatiu. Després de mitjora donant tombs i no trobar res (buenu si, tot de gent que deia que no hi naven i que després estaven allí!), nem a buscar el corsa WRC, i per la carrerada anem fins a Guardiola, enrera i cap a viloví (juraria que hi ha algun camí per anari directe, però vam anar a assegurar de no posar-nos per caminets). Al arribar, ens trobem que els que havien anat amb metro ja se'n tornaven (!) i ens expliquen l'epopeia del viatge d'anada, amb la gent empenyent l'almera que estava amb una roda fora del camí. Després de menys de mitja hora, decidim marxar de Killuví amb mal a les orelles. Havent reconegut el camí durant l'anada em veig en cor de pillar el cotxe, però vaig triar malament el copilot! El m.Pareta!! el tiu ens va fotre per un camí a prop de casa l'arnau sense sortida! Giro el cotxe, arrenco i merda! em foto mig cotxe dins la vinya, mig cotxe al marge! Gracies a l'experiencia que havia adquirit l'Africa (d'aquí al parisdakar) en el viatge d'anada vam poder salvar la situació i vam treure el cotxe no sense abans cremar molt de pneumatic (demà us diré si em marxa de davant al entrar a les rotondes). Arribada a vila sense cap més incident i diumenge de pair.


FM'06

  • La festa major ja està aquí, i si no em fallen els comptes dimarts 22 deuen començar els goigs (22,23,24,25,26,27,28,29,30 = 9 dies). Properament mirarem de penjar el politono.
  • Ja tenim estampa, bastant bé tot i els tons blaus de la cara.



  • Demà a la tarda cantamania! El bruna no s'ha acabat de decidir si hi va o no, en tot cas l'amu diu que li donaria festa.
  • el 29 no es farà el
  • el bruna llegeix a la novena del diumenge(el que fan abans dels goigs) , malauradament no serà allò que diu: "ja qui diu que es veritat ja qui creu que és mentida...". Ni allò de : "tres passos enderrere, tres passos endevant, quina manera més elegant... " es veu que aquestes lectures estan reservades a les iaies.
  • El mateix diumenge em sembla que presenten el nou drac, que és exacte a l'actual (no com van fer amb el pollastre), i que hi ha controversia per saber pq el faran servir. Els del PP estàn furiosos pq s'especula que surtirà per la FM.

Ah, a partir d'avui s'obre el periode de presentació de candidatures pel lloc d'anar a sopar el 28. Començo amb la continuista:

1- Gasolinera Pdès.

punts a favor:
  • el cambrer "posa" a les noies
  • es pot liar infinit
  • tradició
en contra:
  • car tot i pactant el preu
  • poc menjar
  • beguda no molt bona
  • molta espera
  • poc cèntric
(no continuo pq sinó se'm veuria el plumeru.)

aviam si us animeu i envieu noves propostes, quan n'hi hagin unes quantes farem una enquesta!



Comming soon

  • fotos del viatge al Reyno de Navarra (a càrrec de PSC)
  • crònica fugaç l'esmentat viatge ( a càrrec d'OBL i el que està de vacances perpètues)