dilluns, d’agost 21, 2006

sopar del 28

l'equip redactor del blog (amb la baixa del ninu que encara està a eivissa) s'està posant les piles per la fm'06. no donarem COLL segur. us demanem la vostra colaboració per escriure les cròniques de tots els actes de la fm. de moment els més típics ja els tenim coberts amb corresponsals i, el que és més important, des de tots els puns de vista. Per exemple, la tronada 29 n'hi ha que la viuran a peu de rambla i n'hi ha d'altres que la viuran des de darrere d'un taulell de caixa penedès. un altre dels actes que pot ser vist de de molts punts de vista pot ser la diada de sant fèlix (el torre des de barna, el bou des de manilles, el gali des de galeres, la txello des del llit amb ressaca, la resta desde la plaça). pot ser que ma iaia cobreixi l'actuació dels sírexs i els mustangs, però això està encara per confirmar. això si, es demanen voluntaris per cobrir els actes menys típics: l'actuació dels malcasats, cine infantil el dia 1 al matí, concert-vermut, etc etc.

passant a temes més importants, us comunico que ja tenim lloc per anar a sopar el dia 28. és un lloc molt i molt conegut per tots nosaltres, un pel més tranquil pero del tot liable... el Forat del Pany (FP). hi ha el risc que la liem tant que no ens deixin tornar a sopar allà (suposaria una debacle pel grup) pero crec que les dots diplomàtiques del vallès i la crupu (que en tenen el vip) ho evitaran. si teniu alguna queixa ja és tard, perquè ja està encarregat.. de moment compto amb els de sempre (baixes anunciades: txello i vane, que estarà al casament de sa germana encara). el joanjordi es considera "de sempre"? hi ha el risc de que ens fotin en dues taules, pero encara no ho sé. confirmeu assistència el més aviat possible (abans de dimecres a la tarda). i digueu-me si porteu amics, parents, parelles, etc etc.

ah, i us recordo que és el sopar del meu aniversari i que com a tal em mereixo un regal, encara que sigui del telepizza! :D

butru, has pogut fer els dissenys de les samarretes? algo cutre, que es pugui fer al mil coses!

continuarà..