diumenge, d’agost 06, 2006

vilanova + pachs

estimats lectors, ens estem convertint en un blog porno a passos de gegants. si li pregunteu al bou us en farà 4 cèntims!

el típic concert punki de vilanova aquest any concidia amb el no meny
s concert punki de st pere de riudebitlles. suposo que el guanyava el de st. pere, perquè el puma se'n va anar cap allà. la qüestió és que després de sopar a l'antic al-andalus (és una bon lloc per anar a sopar, tot i les faltes ortogràfiques de la carta) i un botellón com deu mana vam anar a vilanova. els betagarri no estàn GENS malament, pero els ex-dusminguet deixen molt que desitjar. a dalt de l'escenari són casi tants com els oktopotulos. pero no hi eren tots, faltava el ninja. i a sobre es van deixar el "sonajeros de colores" (es la única que sabiem)! després d'estar pululant prop de la barra durant una bona estona i donar la benvinguda al vane+clos team, uns paios bastant txungus van pujar a tocar. res a envejar als acedecé. feien por. després de fer un amago d'anar-nos a banyar vam convèncer a l'amiga de la crupu per a que deixés el cubata a mitjes i ens acompanyés cap a vila. pel camí, la crupu va tenir el fetge de comprar-se un núbol de sucre:


la dormida va ser historica. la no-colla va sopar a la senalla (al costat del grec, on treballa la txello). els trossos d'entrecot que vai veure feien bona pinta. com que el trànsit ja està obert, vam fer la ruta tradicional i vam anar cap al via fora (que també està d'estrena, amb nous amos). ja no hi ha les cambreres bordes! eureka!! després vam comprobar in-situ que les obres han estat menors i que tot segueix igual que estava. no hi ha cabina circular perl djcom em olien fer creure, ni han pujat el sostre ni res de res. això si, hi ha una pedra que testimonia dels 98 dies que ha estat tancat. a veure si la trobeu...

al sortir va haver-hi una petita picabaralla verbal entre els membres del que queda de colla. implicats: persones de sexe oposat. motiu: com fer cabre 9 persones en dos cotxes. no hi va haver ferits. després, al cotxe de la mery, com que la gent NO és coherent, la discusió va continuar. però tampoc va haver-hi ferits. en definitiva, que som pocs i mal avinguts. el fi de la no-colla s'apropa? deixeu els vostres comentaris!

a pachs la festa estava "servida" (per la latxi i el letu, que estaven a la barra!). els de la centauro van oferir el típic repertori de fm. després, el típic dj eclèctic (desde requetón passant pel pop-rock i acabant amb rock català). coses a destacar: cubates a 1 euro, el noi de la canya, la meritxell vallespí no ens va convidar al seu casament (pues torneu-nos els diners que hem ingressat al compte!), tot de quillus ballant dalt de l'escenari (faltava jo), la barra lliure per esgotar els stocks, l'oleguer fent de mestre de cerimònies...

... i poca cosa més. el d'assis (s'escriu així?), l'oleguer i jo vam fer un gall d'indi al don pan i acte seguit vam anar a dormir.

per cert, l'equip terrano ja té data per fer el segon atac a la pica. serà el cap de setmana del 9 i 10 de septembre.

coming soon

- ninu, ens ha dit un ocellet que llegiràs una pregaria al casament!! oh, quina imatge! volem les fotos!!

- setmana de vacances al reyno de navarra. tot i que l'organització de moment és pèssima (com s'enyoren els temps de "el grup d'en pere solà!") crec que ens en sortirem. encara no sabem ni el dia que marxem, ja que es veu que a les pensions, si arribes tard, et miren malament..