dissabte, de març 04, 2006

cal fer-ho i és de justícia

Davant la crítica extesa de que aquest és un blog que es renova poc, el comitè de redacció ha decidit augmentar la frequència de les publicacions. Però es clar, com que d'actualitat de la colla només n'hi ha el cap de setmana (i si n'hi ha entre setmana es poca) haurem d'omplir l'espai a base de xorrades.

Com per exemple a base de concursos: qui és el de la foto??


Una pista: no és el Paco...

Dilluns passat vam anar a veure el Carnaval de Vilafranca. A part del fred que fotia, del cop de bamba (wamba) que li van fotre al metrosesuà vestit d'aliga imperial, de les dues killes que estaven boníssimes de la carrossa del taj-mahal, de l'intent de striptease de la Gea (bufffff....) i del moro-comparsa amb el tetra brick de don simón no hi ha cap cosa més a destacar. Tot i que la veritat es que per ser el carnaval de vila no va estar GENS malament.

Dimarts ningú va anar a Sitges.

Dimecres el Ninu es va incorporar a la plantilla de Caixa Penedès (oficina dels Monjos).

Dijous compra nous.

I divendres sopar a ... (no aconsegeueixo recordar el nom). Unes pizzes força bones que no ens vam poder acabar!! Això si, el pastís del final va entrar de puuuuuta mareeeee. Como no, el Bruna va demanar ampolla de cava (això si que fa pujar el preu dels sopars, i no pas els postres...).

Hi havia els 2 many dj's a Razz. Per a més informació, consulteu a little bit of joy

A la moderna punxava una noia alemana (LO+, electro pop): repertori canyeru anys 90 (prodigy & co.).

I avui a la Moderna dj WU MING (musica de la terra). Avís: avui la Moderna estarà a petar de gent ballant cançons patètiques...


PD: qui s'apunta el 9 d'abril a correr la Cursa del Bombers (10 km) a BCN?