diumenge, de març 05, 2006

i un altre diumenge...

Estimats lectors, la ja típica crònica del dissabte a la nit aquest cop serà més curta del normal. La raó és que no recordo gran cosa del que va passar (masses whiskies al cos).

Recordo que l'Amela té bambes-sabates noves (un chollo, com la botiga!), que el Buenafuente li va passar els quicos al Valles dijous en un bar de BCN, que a l'Inzolia ens vam fotre unes quantes ampolles de vi (entre les quals un Priorat rosat) i que la gent va anar a sopar al Forat del Pany (jo no hi era). Recordo també que el dj de la Moderna no va fotre el seu típic repertori de música de la terra (grata sorpresa!), que al teatre feien una festa de no sé quin programa de la radio, que el Torre hi va anar!!, i que si no arriva a ser pel Bou em foto a osties amb un putu killu que em va fotre un cop de puny al nas (gràcies tio, sort que a aquelles hores encara tenies una mica de seny!). Per sort, a part d'una mica de sang, no em va fer gaire mal. Quina ràbia!

Per cert, el mapamundi que vam instalar fa uns dies (abaix a la dreta) indica que ja ens han visitat des dels USA!! Welcome!!