dissabte, de març 25, 2006

divendres a casa

Per primer cop en molt de temps... tenim un divendres sense peixos. I mira que ahir tocava el besugu (o el lluç, digue-li com vulguis)! Recordem que de moment la tintorera més votada és l'Isaura, seguit del Butru que, tot i no tenir mandíbula, sembla haver captivat els nostres lectors. Pel que fa als raps, líder destacada la Latxi seguida per la Sò, a anys llums. Desde luegu Latxi, el teu careto de rap és memorable. No sé que sembles la veritat!


Ahir tothom estava peix (i mai més ben dit). Començo a trucar a la penya i em trobo un espectacle dessolador... el Butru a Barna, el Ninu que no contesta, el Bou que se'n va a castells, la Txello que no contesta, etc. Davant d'aquest panorama decideixo fer la siesta. Fins que la Txello dona senyals de vida. Arrivo a l'inzolia i em trobo que la Txello no surt, l'Amela i la Marta tampoc, que el Bou no apareix, que el Ninu i l'Isaura estan desapareguts, etc etc. Panorama dessolador. I tampoc anem al rally, que la veritat és que, ben pensat, fotia moooolta mandra: ple de killus, ple de cotxes, un mundial de rally més aviat patètic, etc etc.

Conclusió: espero que avui dissabte sigui millor!

Nota de peu de pàgina: el Torre i l'Amela marxen dillluns cap a Punta Cana (Mexico). Bon voyage mes amis! Si envieu les vostres cròniques per e-mail/sms el comitè de redacció es compromet a publicar-les inmediatament al blog(c). Sereu els nostres corresponsals al continent americà. I si envieu fotos encara millor!