diumenge, de març 12, 2006

madonna XXX

No us espanteu amb el títol del post... l'equip de redacció ha decidit utilitzar títols "punyents" per mirar d'augmentar les visites al blog, i conquerir el mercat asiàtic.

Ahir es va disputar el derbi pendesenc de hoquei entre el Plà i el Sant Ramon. La victoria se la va endur el Sant Ramon de Nino Grases per 3 a 2. El porter, el mono Bou, tot i encaixar dos gols el primer minut (el papa Bou estava furiós!), va evitar amb les seves palomites que el resultat fos més abultat. La poliesportiva es va omplir de gom a gom per viure aquest partit. Un dels germans Arnabat es va consacrar com a follonero i la va liar una mica (casi es fot a osties amb son pare, que estava a la grada!!). Pero al final tot van ser abraçades entre els jugadors dels dos equips.

La foto (i el video) del partit:



Sense temps per païr el resultat del partit vam anar cap al Forat del Pany. Un cop allà si que vam tenir temps per païr-lo perquè van tardar la ostia a portar el menjar. Lentissims!! Fins i tot entre els incondicionals del Forat es van veure males cares. Per un moment ens vam pensar que només sopariem braves (per cert, ahir estaven fredes). El Nefen encara flipa perquè es va fotre abans l'entrepà que l'amanida. Jua jua! I com que no menjavem, bebiem. Vi rosat... i cava (i no diré res més)!

La plaça dels porcs (els txets van canviar de plaça per un día) estava a rebentar de penya (i de txets). Vam suposar que era el macro botellón aquell. Que maco, l'alcohol si que agermana els pobles d'espanya. Tots junts per una bona causa!

Al centru ens vam estar fins tardíssim (dos cubates, que no és GENS normal!) i a la Moderna menys de 2 minuts (lo del fum comença a ser cosa seria i preocupant...). O prohibexen fumar en aquell antro o un dia hi haurà una intoxicació de fum. A més, enlloc de guardarropies haurien de posar una parada d'ulls de recanvi. Proposo fer una carta al 3 de 8!

Al Trànsit vam fer uns chupitos de tequila (como los viejos tiempos) i apa, a cantar 100 gaviotaaas donde iraaaaan!

Buff, amic Torre, has de convidar l'Izaskun a Vilafranca més sovint. Ahir ens va encandilar a tots (a tots menys el Bou, que ultimament està molt ocupat...). Va anar "d'un pèl" que no vingués a esmorzar amb el Butru i amb mi (oi Butru? :D). Feia temps que no veia uns ulls tan bonics... aiiiiiii!!

Per cert Bruna, ens vam trobar la teva amiga de Piera al Teatre. Li vam fotre un rollo que no veas. Pero la tia va aguantar estoïcament!

Del teatre no recordo gaire cosa més... que ens van fotre fora super aviat (a les 5 en punt), que el jersei de la txello es va convertir durant una estona en un caça ties (en vaig caçar dues, la Marifeta i una que es diu Eva). Però cap va volguer venir a esmorzar! Recordo també que es va liar una tangana guapa davant de l'ON i que tota la comitiva de pastilleros passats de voltes va seguir carrer de la Cort amunt fins a l'ajuntament. Pots comptar on van acabar!


El butru i jo vam acabar anant a esmorzar (la txello va anar a dormir). Ens venia de gust un kebab. Pero els d'aqui no són de veritat i no estan oberts de matinada. Vam continuar fins a la gasolinera, pero encara estava xapada. Al final vam acabar menjant un donut i un croissant de xocolata del Don Pan, que a aquella hora entren de puta mare. La patejada va valdre la pena (va ser molt pitjor la tornada a casa). A més a més fotia un matí super maco, molt adient per comentar les nostres aventures i desventures amoroses...