dimecres, de març 08, 2006

Derbi


Dissabte que ve a la "poliesportiva" (entonació Gumà) es celebrarà el partit corresponent a la 23a jornada de la 1a Catalana, que enfrontarà el Club Patí Sant Ramon amb el Pla Hoquei Club. Tot i arribar separats per només dos punts (el pla amb un partit pendent) l'encontre arriba en trajectories oposades. Mentre que el Sant Ramon ha aconseguit sumar quatre punts en els últims 3 partits el pla només un. Tot i així Bou, porter del Pla afirma: "sibuenono, en un derbi no importa l'estat de forma dels equips, és un partit en el que pot passar qualsevol cosa tot i que ells és la petita aventatge de jugar a casa". Una frase que mai havia dit ningú.
Els jugadors dels Sant Ramon han declinat de fer declaracions de moment, ja que el seu tècnic els té concentrats i aïllats dels mitjans de comunicació. Tot i així esperem la col·laboracio de l'anàrquic Raimon Grases, segons fonts consultades mvp dels darrers partits dels col·legials.
Recordem que en el partit disputat a la primera volta l'encontre es va decantar de part del pla, després de 5 minuts vibrants en que van aconseguir remuntar el resultat d'1-3, 6-3 a la conclusió.
Per aquest partit s'espera la presencia massiva de públic a la grada ja que el sant ramon ha declarat jornada de portes obertes, d'aquesta manera es vol evitar la reventa que tant mal va fer al partit d'anada. S'està estudiant la idea de posar grades supletòries per al gol nord per poder encabir-hi tothom.
Estem a l'espera que es coneguin les convocatòries, segurament el divendres pengem un nou post amb informació fresca, i declaracions de Sant Ramon. Seguirem informant.