dimarts, de març 07, 2006

cine club

Com ja vé sent habitual, aquest diumenge també vam anar al cine. De fet vé sent tant habitual que el comité de redacció s'està plantejant oferir-vos un post setmanal titulat "cine club". Us mantindrem informats!

Aquest diumenge en un principi anavem a veure "Buenas noches y buena suerte", del Clooney. Però vam fer tard. Warp3r, no et vull culpar però.... mira que deixar-nos abaix esperant, amb el terrano aparcat en tercera fila, que algú del joc et rescatés perquè un marcianitu t'havia matat...!!! ;-D

Pero al cap i a la fi la jugada ens va sortir bé perquè vam acabar veient CRASH, la peli que va guanyar l'oscar a la millor pelicula (amb tanta cua a la taquilla i a les palomites vam fer tard per segon cop i ens va tocar seure a primera fila. Què incòmode!).

El Vallès deia que s'assembla a Magnòlia (del Tom Crú). Jo no en tinc ni idea perquè no l'he vist. Ens l'haurem de creure! Es una pelicula d'històries entrellaçades amb un rerefons de crítica social pel racisme regnant als USA. Es un argument circular en el que els personatges es van trobant els uns als altres en situacions inesperades. Del tot recomanable!!

Després de recuperar el Terrano del parquing i de passar-les putes per trobar la sortida (ara ja sé lo chungo que es rodar una peli de persecució de cotxes dins un pàrquing!!) vam tornar cap a vila.

Per cert, aprofitant que demà és el dia de la dona treballadora... m'agradaría subratllar que cap paia ha deixat un comentari en aquest blog!! No sigueu tímides, deixeu els vostres comentaris!!

I ara a veure el Barça!