divendres, d’abril 14, 2006

altafulla

Ahir vam anar a Altafulla, al txalet que hi té el Ninu. Feia un dia de puta mare. La gent va marxar al matí, amb l'Isaura d'anfitriona, i va anar a la platja. Feia tan de sol que alguns es van rostir (oi crupu?). Fins i tot alguns intrèpids van decidir banyar-se. Però clar, es van adonar que encara estem a Abril i que l'aigua està congelada..

El Ninu i jo, que vam marxar de Vila a quarts de tres, ens esperavem trobar el dinar fet (paella a poguer ser). Però quan vam arrivar no hi havia ni paella ni dinar fet ni res de res.. només molta patxorra!!

Aquí tenim la Txello fotent crema de sol a la Crupu (es va rostir tant que fins i tot se li va quedar marcat el nus del bikini!). Que tal has passat la nit!?

El Torre i el Bou demostrant que de playero a killu només hi ha un pas.. que pasa neeeeng!


Just després de dinar (fideuà i arròs negre), i sense temps per a res més, vam tornar cap a Vila.

A l'Inzolia hi havia gent que era tot odi i rencor. Sonen tambors de guerra... TUM TUM TUM!! El Butru s'ha inspirat i ha fet un dibuixet que resumeix molt bé tot el cristu:


Com que per setmana santa no es pot menjar carn, vam anar sopar un kebab (pa joder!). El sopar va sortir mooooolt barat (es van equivocar amb els comptes). Lleno total al Centre, tres quarts d'entrada a la Moderna i una mica menys de la meitat al Teatre. Es nota que són vacances! El Butru i el N3fen van fer un gall d'indi al Don Pan (cabrons, no em pensava que hi anirieu!!).

A l'aixonoesunacollaniesres digital el Vallès i el Martí es disputen la primera plaça del concurs. Si no recordo malament, guanya el Vallès amb 3 punts, seguit del Marti amb 1 puntet. Aqui tenim una nova foto. Qui és?



Pista: la ratlla dels llavis el delata..

BREAKING NEWS

- Avui actuen els 2(3)shifted a la Moderna.

- Dilluns dinar a la Masia del Bou. Interessats passeu avui per l'Inzolia perquè hem de saber exactament quants serem i ens hem d'organitzar per anar a comprar-ho tot.