dilluns, d’abril 10, 2006

saturday night fever

M'hauria d'acostumar a escriure les cròniques el mateix diumenge, quan encara tens el cap espes però els records son recents. Ara ja no recordo gairebé res i em costará feina explicar-vos tot el que va passar! Sort que els videos del mobil sempre m'ajuden a recordar coses. Des d'aqui faig una crida als més "memoriats" per a que m'ajudin a completar aquesta crònica.

La nit arrancava com sempre a l'Inzolia amb les baixes anunciades de la Txello, que va anar a una d'aquelles manis que només va ella (i la Crupu a vegades), i el Butru, baixa per alergia primaveral. La Sò, que es va queixar de la linea editorial d'aquest blog, no va tardar gaire a desfilar. Destinació: desconeguda..

Els que estavem a l'Inzolia, i després al sopar, ens vam poder fer 5 cèntims del que va ser el viatge del Torre i l'Amela a Playa Bahía (ho he dit bé ara?). Resum: s'ho van passar molt bé, les mexicanes son baixetes i gordes, les americanes van supersortides, les runes mayes son espectaculars, els hotels de 5 estrelles d'allà son com els de 3 estrelles d'aquí, les platjes són de pedres (les platjes paradisiaques no existeixen, són un montatge fotogràfic per enganyar els turistes), el baile de la medusa és molt divertit, i que els "contxos" de la classe també es desfassen i lliguen. I que el guía els va deixar tirats quan va veure que les de psicologia estan molt més bones que les de medicina.

El Forat estava plè. Per tant, només quedava una opció (el Vallès va descartar el xino de manera dràstica): el Caliu. Cares noves al sopar: l'Oleguer (u-u-ulegué), a qui la seva colla el va deixar tirat. Com a novetat dir-vos que el Brunillo no va demanar cava i que a sobre es va queixar de que demanar postres feia pujar el preu el sopar. Els temps estan canviant...

Al sortir, el Vallès es va teletransportar. Destinació: desconeguda. Suposem que a casa seva perquè l'última cosa que se li va sentir dir va ser "ui, quina ressaca que tinc" (el tio va sortir divendres). Pero com que ningú el va veure marxar tot son suposicions. Si ens pots llegir, et convidem a posar-te en contact amb nantrus...

Després d'una breu reunió del comitè de redacció on es va decidir posar la foto del Topo, el Ninu va marxar cap a casa. El tio tenia una cita important amb la Cursa dels Bombers. Ja m'han explicat com et va anar... L'encostipat no és excusa! Després de fer pressió durant una bona estona, l'Isaura va decidir continuar la nit amb nosaltres.

Com que el Centre estava a petar, decidim anar al Via Fora. Es va produir un miracle: eren dos quarts menys tres minuts i ens van servir sense males cares. Increïble! I després no ens van fotre fora a patades. Des de que la cambrera baixeta, ferma i amb mala òstia no hi és les coses han canviat al Via Fora.

Al km 7, just davant del Trànsit, el grup es va trencar. Mentre el Torre entrava a saludar la seva amiga de Gelida, impossible is nothing, el Bou i jo ens vam quedar fent el panòli per allà fora (el Bou tenía el seu tx.. allà dintre pero es va resistir a entrar). Poc ens podriem imaginar que una hora i mitja més tard al mateix lloc veuriem un dels amos de Vilafranca dirigint el trànsit de cotxes des de la seva bici... pero això vindrà més tard.

Moderna sense novetats. Només dir que després de veure el meu veï puntxant a la Moderna estic convençut que tothom pot ser DJ (sense desmeréixer els 2shifted!). Ah bueno sí, un fet a destacar. El Bruna està convençut que l'1+1 no parava de mirar-lo mentre es liava amb un altre... la gent que estava allà sembla confirmar aquest fet.

Camí cap al Trànsit (i amb dos copes més). Decidim obligar l'Amela a ballar el baile de la medusa. Com veureu en el video que us estem preparant, el tio no es va mostrar gaire colaboratiu. Pero els altres (el Bou, el Torre i jo) ens ho vam passar de conya!

La plaça dels txets estava a rebentar (clar, fan obres a la plaça dels porcs!). Davant del Trànsit, com us deia, hi havia un dels amos de vilafranca bloquejant el trànsit de cotxes del carrer amb la seva bici. Pels que baixaven cap a St Julià cap problema pero pels que anaven cap a la plaça dels porcs, el tio feia la funció de "chicane". Quin fart de riure!

No penso comentar res del Trànsit perquè no crec que superi la censura.

A partir d'ara el Torre pot ser que vagi més sovint al Teatre. Un cop dins, vam poder seguir el rastre del Bou uns dos o tres minuts. Després va despareixer. Del Teatre gaire cosa més a destacar: que al Torre li va tocar la loteria per segon cop en menys de dues hores i que va coneixer una tia de 18 anys que vol estudiar medicina, cosina de la Pantoja. Quins ullets que feia el paio!! En menys de 30 segons ja li havia demanat el mòbil i li estava explicant com eren les festes de medicina. La tens al sac!!

L'after-teatre va ser el de les grans ocasions: gall d'indi al Don Pan. Però aquest cop hi vam anar amb cotxe (molt diferent a la patejada d'altres cops!). Anar a dormir un diumenge al matí amb la panxa plena no està GENS malament.

Del diumenge, recordar només que Vilafranca és molt petita i que si vols anar a sopar amb la txurri tranquilament, sobretot a un dels llocs més típics de Vila, segur que et trobes algun conegut. Després deurieu anar al Forat i us deurieu trobar la Crupu!

Rumurologia: els 2shifted seran un trio?!?! Aludidos, deixeu el vostre missatge.