diumenge, d’abril 02, 2006

barça-madrid

Barça-Madrid a casa el Vallès. Incidències a destacar:

A la Isaura li van caure a terra les molles de les 9 pizzes que ens vam fotre quan la casa ja estava neta i la gent començava a desfilar. El Vallès es va indignar, i la Isaura va fugir. Alguns testimonis afirmen que se la va veure riure d'orella a orella mentre baixava les escales de tres en tres.

Ens vam enterar amb sorpresa que la Sò utilitza indistintament tanga i tirants. Una espècie de 2 en 1. A mode de demostració se'l va fotre fins l'avant-braç. Segons el que ens va dir, haurem d'esperar a que vagi borratxa per a que faci la demostració completa. Espero ser-hi present per fer la foto!

A casa el Vallès ja es pot fumar tabac. Porros encara no (els d'orenga si).

El Bruna ens va dir que es casa.

Tram d'enllaç fins el Centre. Incidències a destacar:

Sota l'aparença hippie i despreocupada de la Txello s'amaga una neoliberal desenfrenada: va llençar les ampolles de vidre al contenidor normal. Només després de la bronca que li vam fotre va reconsiderar la seva decisió.

El Nino es va adonar que, tot i ser primavera, encara pot fer fred i que anar amb maniga curta pot significar patiment. Ens va confessar que per aquesta regla de tres a l'estiu anirà pel carrer en pilotes.

L'O.B.L. va marxar mb cotxe amb la S.C i no se'n va saber res més durant molta estona. Des d'aqui animem als testimonis a indicar-nos la ruta que van prendre... St. Pau o la Serreta?

Cubates al Centre. Incidències a destacar:

Va ser dur, pero al cuqui al final li vam dir que havien vist l'O.B.L. amb la S.C. en cotxe i que no anaven precisament cap al Centre. Després d'uns moments de dubte va decidir marxar. Destinació: desconeguda.

El Martí s'ho va passar de conya esquitxant-nos amb les seves lleterades de cubata. Que ho preguntin als que seiem davant seu!

El Vallès intenta superar el seu fracàs com a casteller fent castells amb ampolles i gots buits. Clar que sempre hi ha el risc que caigui i que tombi algun cubata pel camí. Vist que no compartiem la seva passió va agafar i se les va pirar de cop i volta. En teoria anava a estudiar però les males llengües diuen que el van veure a la Moderna tirant la canya a la 6,7..

M'he adonat que tinc classe i que m'haig de passar als gin-tonic. Serà dur pero crec que amb paciència ho aconseguiré. Clar que veient l'estat en què estan les olives del Centre potser serà millor que segueixi amb el whisky..

La moderna. Incidències a destacar:

Els forns i la maquina de fer fum funcionaven a tota pastilla. I aixo que no hi havia ningú! El Bou i el Ninu no van durar ni mitja hora.

El relleu del Vallès el va prendre el Bruna.

Festival maquinero a càrrec d'un DJ desconegut. Es va acabar tard!

Algu va anar al Teatre?