diumenge, d’abril 16, 2006

arrivar ba amb véalta

Gràcies al Martí divendres em vaig enterar que arribar s'escriu amb bé alta. Sempre ho havia escrit amb bé baixa!

En època de vacances l'activitat de la colla és frenètica. No obstant, l'equip de redacció està a l'altura i us explica amb pèls i detalls tot el que ha passat.

Divendres: sopar al Forat del Pany amb la Marina & co. Vam fer un homenatge al Chet Baker que, a part de ser un trompetista amb un passat una mica turbi, és l'encarregat de posar els txets al forn a principis d'agost per a que estiguin a punt per la festa major.

La copa la vam fer directament a la Moderna, on els 2 shifted presentaven oficialment en societat el nou component del grup: the fantabolous cocktelera. Tot i que no ens vam quedar fins al final, va ser un festival. Després cap al Trànsit, que els divendres està ple de punkis i de ties que es fan mirar.


A partir del moment en que vam decidir anar al Teatre, la cosa se'ns va començar a "escapar de les mans". El Vallès va intentar entrar al Teatre amb el carnet blau pero ens vam trobar un obstacle: la heavy. Com aviat podreu veure en el video amb camera oculta que vam fer, la tia es va posar bastant violenta i no li va fer cap gràcia la brometa que li feiem. Menys li va agradar la segona, quan ho vam tornar-ho a intentar. I molt menys la tercera, quan el Vallès va intentar entrar disfressat de mi i jo de Vallès (ens vam canviar les ulleres i tot, pero no va colar). La heavy no parava de dir al Vallès que s'estava complicant la vida. El Marti i jo, mentrestant, no paravem de riure. En una discoteca normal els segurates ens haguesin fotut fora i ens haguesin pegat. Pero per sort és el Teatre!

Després de donar tombs pel centre de Vila intentant trobar alguna distracció (com ara intentar robar la pancarta de les caramelles, sense èxit), vam decidir acabar la nit al Don Pan. Eren poc més de les quatre i ja tenien els croissants i els donuts a punt. Al sortir el Vallès va robar un crosant trasgènic que estava a la brossa. I clar, com que no ens el pòdiem menjar, el vam utilitzar per fer algunes putades (simpàtiques, tot sigui dit) al cotxe de la Sò. Mira que és gran Vilafranca i va i has d'aparcar el cotxe davant del Don Pan!! Si no s'hagués posat a ploure haguesim acabat prenent una dosi de suc de taronja a la cafeteria de l'hospital..

Dissabte: hem descobert que a l'Inzolia els palitos son gratis. Vam estar a punt de pillar una sobredosis. S'han acabat les tapes de sequellona i les patates!! Sopar al Miky i copes al Centre (que també ahir estava a petar). Festival a la Moderna (el dj portava una perruca de color lila!) i festival al Teatre.


*** Demà dilluns dinar a la masia del Bou. Quedem a la 1 a la Gasolinera Penedès. Ja hem comprat les mones i la txocolata. Falta comprar l'aperitiu (patates, olives, etc) i saber el què menjarem.