dissabte, d’abril 01, 2006

divendres a razz 2.0 (bou's extension)

Com ja us avançavem l'altre dia, aquest divendres hem anat a razz...

Motiu: festa de medicina.
Expedicionaris: Butru, Molina, Bou i jo.

Missió: passar-ho en grande.
Nom en clau: operació izaskun.


Com que el Molina currava fins les 9 i el Bou tenia castells, el Butru i jo marxem cap a BCN en tren a les 8 i mitja. A aquella hora, el butru ja em portava dues birres d'avantatge. A l'arrivar a Barna, i després de trobar gent coneguda al Zurich (el Guali and co. que marxaven cap a Praga), vam anar cap al Raval. Pel cami ens vam trobar el rodatge de Porca Misèria. Era una escena en la que... (bueno vaaaa, com que sé que entre els nostres lectors hi ha fans de la sèrie no explicaré res).

El Butru em va dur per carrerons del Raval i la veritat es que em va agaradar molt. Semblo guiri dient això pero es que feia molt de temps que no hi posava els peus alla. Vaig quedar flipat amb l'edifici enorme de la UB que em sembla que es la biblioteca. Vam anar al bar Manchester. Un garito molt ben parit i amb bona música. Ens vam fotre un parell de birres i uns cacauets. En teoria haviem d'esperar al Molina per anar a sopar. Se l'esperava a les 22-22.30h. La versió oficial diu que el paio va perdre el ferrocata. Pero estic segur que es va quedar jugant al Doom 27 (com a mínim)..

22.45h. Sortim del bar i decidim sopar un kebab. El butru em seguia portant dues birres d'avantatge.

Ens vam fotre un kebab que estava bonissim. Sens dubte el millor que he menjat mai. El de pollastre era bo però el de vadella era molt millor. El Butru em va estar explicant que un cop va veure una güeb on s'explicava com montar-te el teu propi artilugi per coure la carn de kebab a casa. Si està explicat a internet és perquè algu ho ha fet (friki). Tio, passa'ns el link!

23.30h. Començem a caminar fent esses.


Ens vam fotre en un altre garitu, aquest no tant guapo com el primer. L'amo era un argentí i, com la paraula ho indica, era l'amo. Que tenia classe vaja! Mai a la vida havia vist que reservessin taula en un bareto de copes més o menys normal. Ara ja ho he vist. Arrivats en aquest punt vam decidir fer el salt al cubates. I ja que hi som, de jack daniel's (i no era a preu de whisky normal). Aqui podeu veure el Butru allargant el braç:


Alla ens vam estar fins que ja va ser hora de trobar els altres expedicionaris a Drassanes. Pel camí vam veure un gos amb rastes (superpunku). No hi ha cosa més guiri que fotre's una sangria amb canyes de mig metro en una terrassa de la Rambla. Pues n'estava ple! Ara bé, no hi erem tots... faltaven els trileros! Segur que es cosa de l'ordenança del civisme. El molina i el bou casi ens pegue per haver arrivat tant tard. Homeee, no n'hi havia per tant!


Abans de razz vam parar a boxes (ovella negre). Vam fer el futbolín de rigor (el butru i el bou ens van fotre una pana)! Aqui podeu veure el Bou i el Molina fent una competi a veure que s'acabava abans la jerra:


Aconseguir les entrades que teniem reservades per Razz ja va ser una cosa més complicada. Al final l'Irene (que todos ustedes conocen) va sentir les notres trucades i va sortir a donarnosles (es que no sé on s'ha de posar el guió ni si porta apòstrof). Va sortir amb una amiga que no estava GENS malament. Pero es clar, la tia va tornar a a entrar i ens a deixar allà fora fent cua. I nantros que creiem que era una festa de medicina de veritat! Total, que ni los viejos del lugar van saber com entrar sense fer cua, i ens vam haver d'esperar una bona estona. Sort que davant teniem uns americans que cansats de que els parlessim en anglès i de dir "yankees go home" es van rallar i van pirar. Està clar, si ets tia i estas bona et pots colar sense problemes perquè ningú et dirà res. Aqui i a la Xina! Total, que les nenes maques del Razz es van fer un fart de colar-se i clar, el Bou es queixava:


Com que el guardarropia estava ple (!!) vaig deixar la jaqueta sota un cono a prop de l'entrada. Vaig resar un moment perque no me la robessin i li vam dir a una paia que la vigilés. Sembla ser que la va estar vigilant perquè al sortir la jaqueta era al seu lloc!! Vam tardar menys d'un minut a trobar les amigues del Torre de Medicina i el Ruben. Hi eren totes (si si, la de Sant Just que va apretar el Bou també hi era)! No recordava que Razz fos tan gran i que hi capigues tanta gent! Va ser un Festival! Properament us oferirem el video del Butru fent de gogo. La Izaskun també hi era pero es clar, com que alla on anava estava rodejada de buitres la vam veure poc. I mira que la vam ratllar a ella i les seves amigues! Fins i tot el Rubén ens va deixar anar un... "ei, no aneu tan a saco!". Pero com que impossible is nothing (es lo que diu Adidas) mai se sap. L'Irene de cop i volta es va convertir en la Nadia Comanenci. Total, que després que el Bou intentés establir "contacte" amb una popy, van obrir els llums i ens van anar fotent tots a fora. Aquest cop al Molina no el van fotre fora abans d'hora.

Alla fora només recordo estar explicant a un holandès i un basc què eren els castells. I que el Bou no parava de dir... impossible is nothing, impossible is nothing!! No sé a què es referia.. Total, que donada per tancada la nit ens vam comprar unes patates fregides a la xurreria de Marina, que entraven super bé a aquella hora (tant o més que els croissants del Don Pan!). Sense saber com vam perdre el primer tren. La idea de pillar el de Martorell (que al final també vam acabar perdent) i anar a esmorzar no va calar.

8.30h. Som despulles humanes.

El butru però ens tenia reservada una sorpresa.. a l'arrivar a Vilafranca es va fotre a parlar amb una tia va sortir del no res i se'n van anar junts.
Un cop magistral tio!! On la tenies amagada?!

9.32h. Es dona per finalitzada l'operació. Conclusió: ha estat un èxit!


consireracions de l'operació vistes per un soldat ras:

1:30 Ens han canviat l'ovella de cantonada! Segons el molina es un fallu de matrix, buf sort d'això!

1:45 Mentre feiem els cubates gegants a l'ovella, va arribar l'hora de la trucada puta, per despertar a tothom que ha decidit passar un divendre tranquil a casa. Afectats: vallès, isaura, marta (aquesta última no confirmada),ninu,un amic del molina, etc...
D'aquestes trucades només se'n recorden correctement els receptors, i van ser bastant dures, pel que es va confirmar ahir. Conteu un punt pel cabro de l'any pel molina.

2:15 A la cua del razz. Com que ja nem més morats, doncs establim connexio internacional amb els expedicionaris a Mèxic. Però com que alla deurien ser les 9 o les 10, deurien anar tan tajes que no trobaben el botó descolgar. O això o es que son més intel·ligents q el q ens pensaven i passen de contestar pq saben q costa una millonada.
Per cert el comandant solà mentre repassava la seva agenda hi va haver un error informatic que va fer que algun número es borrés. És lu que té la tecnologia militar, tan de presupost i al final sempre hi ha danys colaterals.

3:30-3:40 Amb deu minuts de diferencia em demanen 2tius diferent pastilles. Què coi passa quan vai de festa a bcn q tothom em demana pastis? que ho porto escrit al front o k? estic indignat

A l'hora dels xurrus. Mentre el solà esplicava que era un castell a un guiri. Jo amb molts problemes intentava explicar les diferencies entre un xurro i una xurri, bufff, no ho proveu mai, és impossible (is nothing) No se si us en eu adonat però hem rebut una important injeccio econòmica d'adidas per colar publicitat; diuen que això és la publicitat del futur.

Mentre esperavem el tren. L'hora del sms q sobrava. Vinga sms per tothom amb més o menys gràcia es van repartit sms (algun aleatoriament i tot). La feina no va ser fàcil pq havia d'escriure amb el movil a mig metre i un ull tancat. Coses molt importants: borreu el misatge al moment així lendema no us rallareu x haver enviat algun improperi! si un cas ja us ho faran saber els destinataris.

Al arribar a vila: El butru es va queixar pq el solà tenia els peus mal posats i ell no podia dormir bé. Ningú ha entès pq no ho va fer abans!


Preguntes obertes:
quantes sales té razz? pq tanquen les escales, i ens desvien cap alla on no volem anar i quan arribem dalt ja estan obertes? qui controla tot aquest sistema de comportes??
Qui cony era el grup que tocava a razz quan vam arribar?
A quina sala estan las noies poc afavorides?
Per què no t'avisen quan se't va a caducar la targeta de credit (eh butru)?

atemporal: ninu dixit: "lizaskun no es tant". Estarà perdent la Flor l'exclusivitat d'aquesta frase?