dilluns, d’abril 30, 2007

Aixarreït!

Cap de setmana aixarreït, protagonitzat pels sopars secrets. Des d'aquestes línies no en farem cap esment, x no donar-los més rellevància específica.
El Butru i jo vam quedar a l'inzolia imaginant-nos de trobar-nos tothom allí, però no hi havia res més (ni menys!) que unes esverades que se sentien des de davant de la palma que ens van acollir, ninu&sauron es van cansar d'esperar. Sopar a l'Indalo (que de costat és un peix), bon preu (tot i pagarli el cubata al sola), bons sevillanos i millor companyia. Pregunta: quina és la diferencia entre els sevillanos i les croquetes? Llàstima de les braves... Després de molts xistes barats, encapçalats pel de la llengüeta, i un concurs per a veure quina taula cridava més, un nou nom pel butru, vam anar al camp de batalla per fer una carrera de cavallets. Victòria ajustada del cavall meritxell per sobre del sàbat, que es va veure afectat del sobrepes. Llàstima del pinyu sobre la línea de meta que gairebé s'hi deixa les dents! Properament el video (enviame'l marina!)
Viatge de mitja hora cap a la modenna, on vam poder gaudir del fum i la calor! l'antro comença a tornar a mereixer-se el seu sobrenom. Finta de xapar, i una hora més de festa a preus populars! això sí amb got de plàstic. Per cert, el butru diu que es poden fer grafitis a la paret; amb el problema que la dona de la neteja els esborra d'un dia per l'altre!
Al Teatre, retrobament popular, dps q la crup i la txello es quedessin sense poder entrar a la moderna (per molt que ens posem pessades no ens deixareu entrar oi?). Moment culminant: muntanya de sabates i bolsos al mig de la peixera emulant el "ho trobo molt fort" de la sò. 2n moment: la txello i la crup tocant el cel del teatre!
Pluja, suspensió d'una possible expedició a la platja de l'endemà, i a dormir.
Avui dia molt tonto.


NOTICIES D'ABAST

- 2shifted el 31 després i abans del concert de Mendetz+Standard
- Vive la Fete (no se on van els ^) a St. Joan de valls + osu ortopèdic (artista invitado)
- Mailons MVP de la lliga de bàsquet amateur de vilafranca. Felicitats! La negociació per renovar-lo pel pim-pam es preveuen dures.
- La Txello vol organitzar un sopar demà, q no curra.

Comming soon

- Viatge al Pla de Santa Maria a veure un símbol del friquisme.