dimarts, d’abril 10, 2007

el pati dels tarongers

ui, se m'ha fet una mica tard i hauré d'escurçar una mica la crònica. a més a més, a la que t'esplaies una mica i escrius quatre ratlles la gent li fa mandra llegir... no hi ha dret, hi ha blogs que són uns incompresos!

em limitaré a escriure el relat de diumenge i de la costellada.

DIUMENGE

quedada multitudinaria (sense arribar a ser els 30 d'antanyu). és clar, erem tants que ens vam oblidar d'esperar algú: en aquest cas el bou. sopar al forat del pany. a més a més de veure com el pernil ja no és el pernil que vam conèixer (precisament el dia que demanem dues tapes, que cabroooons), les txistorres estaven bastant recremades i l'amanida (de guarnició) era de plàstic (bé, això últim no és cap novetat. sempre és així a tot arreu). enlloc de reclamar que ens fessin nous entrepans, que ens tornessin les peles, o que hi hagues ronda de txupitos gratis com a compensació, vam decidir treure la vena radical i intentar cremar el local a partir d'una espelma. no sabem si els camberers van entendre el missatge. el que si que es va cremar va ser el butru l'endemà, però no avançem aconteixements...

a part de recuperar els peixos (encara no estan llestos) vam debatre apasionadament sobre certs aspectes de la més típica:

- han de cobrar els músics dels goigs?
- el pregó serà un rollo? srs administradors i sr. pregoner, que sapigueu que l'equip de redacció creu que el pregó d'aquest any serà un (putu) rollo. és un pressentiment que tenim. amb lo maco que va ser el de l'any passat.. esperem estar equivocats!
- els administradors son uns titelles i només es dediquen a decidir els concerts i a recaptar diners? sembla ser que el veritable poder executiu i/o legislatiu el detenta una obscura comissió creada pel protocol de la festa major (que es veu agrupa representants de tots els balls).
- quin és el veritable origen dels xicots? sembla ser que està molt relacionat amb els diners. ah per cert... i per st. felix les 4 millors colles del món casteller!

podeu participar aenviant un sms a MATINNNNSpuntSI o MATINNNNSpuntNO al 4444. els diners recaptats aniran destinats a la compra d'uns nous pantalons i unes noves bambes pel butru. però no adelantem aconteixements...

per cloure el debat el vallès va ballar el drac (tenim video).

després de fer un amago d'anar (al centre?), vam tornar a la plaça dels txets, que a partir d'ara també s'anomena pati dels tarongers (ben aviat el video).



quan ens vam cansar d'actituds inciviques, vam anar al trànsit, on vam comprobar que les coses no canvien. ara que el teatre ha fitxat el seu dj ja no foten ni els strokes... després va haver-hi teatre i després amb helicopter a dormir. es veu que va haver-hi gent que se'n va anar a jugar a la play. pero no sé si va ser el diumenge o havia sigut el dissabte.

buff, encara em queda la crònica de LA COSTELLADA



per fer més via la resumiré bastant i us oferirem només els titulars. si algun becari s'ofereix per ampliar la crònica ja ho sabeu.

- enlloc de carn casi menjem butru a la brasa. l'incident es va saldar amb unes VANS una mica sucarrimades de darrere i uns pantalons que tenen un pam menys en una cama. estimem el cost de l'incendi en uns 20 euros. ara bé, això és poc comparat amb el rendiment que hi pots treure tio: segur que crees tendencia! avui mateix he decidit cremar-me les bambes i un tros de pantaló. ja veuras quan la gent ruli les fotos...


- va sobrar carn (això no és notícia)
- l'equip perdedor per natura va tornar a perdre (tampoc és notícia).
- el cuqui es va guanuar el carinyu de l'amo de la casa a base de txuts
- la latxi i el letu van portar la típica mona.
- el ninu i la sauron us envien molts records des de NY
- el n3fen es va fotre un bitter kas caducat.

la nova incorporació d'enguany va ser la montse, que va col·laborar activament des del primer minut. haviam si segueixes la tònica del puma, que des de que ha substituït el martí com a cap de cuna no hi ha qui el pari!

coming soon

- els videos de la setmana
- el peix bullit (recordem als lectors que el tongo està severament castigat per la llei. no jugueu amb foc...)
- gif del ninu i la sauron al madison square garden (aquest tardarà, que no m'aburreixo tant a la feina!)

aixonoesunacollaniesres digital



qui és? pista: ja ha participat en una altra ocasió i ningú va acertar. restriccions: els que erem diumenge al forat no juguem.

per acabar us deixem amb un documental de telemadrid que es titula "ciudadanos de segunda". pel que m'han dit el missatge és que els catalans discriminem els que parlen castellà. ja es pot deduir que deu seguir la tonica pepera d'una grande i libre. ja en parlarem.

i colorín colorado, esta crónica se ha acabado. BONANIT a tots!