dilluns, d’abril 16, 2007

Hi Penedès!

Vam arribar ahir. Això d'alla es increible. Es espectacular. Res a veure amb lo d'aqui. Tota l'estona mires cap amunt els gratacels. A veure si petrus hi vas a estudiar o algo i t'anem a veure.
Hem fet de tot. Hem anat amb helicopter per NY, amb vaixell fins a l'estatua de la llibertat, a central park, madamme tuse, a chinatown, a harlem,al soho, al moma, gughenheim, broadway,...i a un partit de la NBA.Jeje



Els primers dies vam estar amb la meva familia d'alla new jersey. A l'altre banda del riu hudson.Per arribar a NY haviem d'agafar un bus q passava per una autopista q travesava el riu per sota. El novio d'una cosina d'alla, ens va aconseguir 2 entrades. Pq te contactes. Porta a un jugador de futbol america amb el seu cotxe, bé cotxas (80.000 dolars val el cotxe ho sigui uns 60000 euros aprox), per la nit de festes. Li fa de xofer. I li va aconseguir 2 entrades I despres vam anar 3 dies a un hotel davant el madisonsquaregarden. Vam anar a veure el partit entre els new jersey NETS i els new york KNIKS al camp dels nets, al Continental Airlines Arena.
Bé companys us envio 5 fotos. Ja explicare més en persona.