diumenge, d’abril 15, 2007

te crees DIOS?

anem a pams, que se'm havien quedat algunes coses acumulades. primer de tot els peixos de la setmana: EL PEIX BULLIT! quan el becari hagi enllestit l'enquesta podreu votar. repeteixo, el tongo està penat per la llei!

que més se'm havia quedat endarrerit... ah si, els videos:

- el dels power rangers. no sé si el vam publicar en el seu dia. és igual, val la pena repetir-lo!

- el de la costellada. crupu, ja em passaràs la historieta que vam fer amb el miky i la minnie!

- i el millor, el del drac de vilafranca al forat del pany. ES CLAVAT!



bé, feina feta, passem a la crònica del cap de setmana.

divendres sopar a la trèvia amb una convidada francesa: la stéphanie, que estudiava a Lyon amb la so. quina me, parlava espanyol perquè son pare és de santander. es veu que ha vingut per fer una entrevista per unes pràctiques a danone. i ja hem quedat que ens passarà pàlets sencers de iogurts caducats. iupi! però bueno, el vallès va aprofitar per practicar el francès però no va tenir gaire èxit. clar que no entenia la tia, si confons el fetge amb el fred! ens van donar les 10 i les 11 a l'inzolia (culpa dels cambrers, que no tenen nassos de fotre fora la gent) i vam anar tirant cap a la trèvia. no penso explicar l'anècdota del caixer perquè hi hauria gent que em mataria! JAJAJA vam passar per assaig de castells per ensenyar-li què és això dels castells. bé, no se le va veure especialment emocionada. potser és perquè hi havia gent pressionant-la per a que firmés un manifets de protecció d'un espai verge protegit de lloret. a qui se li aut demanar a un guiri que firmi per protegir una platja de lloret! si només volen hotels i alcohol barat! bé, a la trevia a part de trencar una copa (6 euros) i veure com el cuqui feia emprenyar una amiga de la so que trucava des de lyon, vam veure la bronca de la nit.

- amo: TE CREES DIOS? QUE SEPAS QUE TE PAGO!!
- cuiner: (...)
- dona de l'amo (dirigit-se a nantrus): ui, mi marido no és así. es super tranquilo. lo que pasa es que con la tensión del momento..

el cuiner, com a venjança, va fotre sacs de sal a les pizzes. estaven saladissimes!

després d'intentar convèncer el cuqui per a que obris el bilwi (això només passa una vegada a la vida. i ja va passar!) ens va portar a tots a la moderna amb un seat ibiza (el corsa s'haurà jubilat?). no vam tardar massa a anar cap a casa.

DISSABTE

sopar romàntic a la fàbrica del vallès i el martí. m'hi vaig apuntar quan ja faltava poc per a la una i no vam marxar fins a les 2. els de la taula del costat, que celebraven un aniversari, estaven molt animats i ho vam gravar tot amb camèra oculta. ben aviat el video!

al cap de poca estona va aparèixer la txello i tots plegats vam intentar anar al noi-noi, que ja havien tancat. tot moixos vam anar cap a la moderna. la txello no va entrar. a dins res d'especial excpete l'aparició per la porta gran del brunillo, que duia un cec considerable (oi?). quan ja marxavem vam anar a buscar la jaqueta i, al girar-nos, ens vam adonar que la moderna s0havia convertit en el bar coyote. gent ballant sobre la barra i el públic aclamant-los. només faltaven les mangueres d'aigua! a fora, vam estar veient la gent (i les despulles) passar una bona estona i, després de firmar un pre-contracte amb un grup de gralleres (les de la butifarra) vam marxar cap a casa.

frase de la nit: mon tieta és....

TROBADA DE BÈSTIES

bé, cal dir que de les 50 que hi havia n'hem vist 4 (aprox.). lo important és que hem vist el peix aquell de vilanova que beu amb porró (que ara mateix no recordo com se diu). vermut no típic al lizarran (allà no saben què son ni les olives, ni les bosses de patates ni els berberetxus) i després la txello i jo ens hem autoconvidat a dinar a casa del letu i la latxi. tenen un pis molt maco, i el conillet d'indies és un enrotllat! el letu ens ha deleitat amb uns bikinis de la casa!

com que ningú ha repost a l'aixonoesunacollaniesres digital de la setmana passada us oferim una nova foto. aquesta és més fàcil:



apuesten señores!

mmm... sembla ser que els mendetz SI venen per fm. sembla ser que està confirmat. i els administradors sense dir res... dimissió!