dilluns, d’abril 02, 2007

Rams'07

Comença la setmana santa i els estudiant no treballadors podem disfrutar d'uns dies aixecant-nos a les mil! Però demà això es veura trencat per un esmorzar popular a la bonica població de la Múnia: carn a la brasa, vi, copa, puro... Hora de sortida: 9.30 a l'estació de busos si vilafranca no s'ha inundat encara, que poc li falta.
Buenu, aquest cap de setmana ha estat marcat pel miki, sopar divendres i sopar dissabte! El divendres apart del trio de conveniència de sempre (ninu+sauron+jo) hem tingut les altes dels internacionals sola i sò, mig convalecent encara del "ell mai no ho faria". Sopar marcat per la falta d'amanides i de les visites reiterades pels de la taula de baix. La nit no va acabar amb cap festival pq la gent no sé el motiu va decidir anar a dormir d'hora mullant-se.
Disabte les coses no pintaven gens bé. Un sms de la so a les 10 menys deu feia presegiar el pitjor, però mica en mica la cosa es va anar entonant, fins arribar al climax amb el Paco Pil a la moderna. Gran detall del salvia, que no era gaire sant de la nostra devoció, s'ho va currar: Adeeelante!! Entremig vam recuperar el centre, tot i que el bruna hi estava de vaga. I vam parlar sobre la mort del rei catòlic per sobredosi de viagre medieval (trinxat d'escarbat) i para de contar...


Comming soon

- Dilluns de mona gran costellada al gorner, aquest cop ben organitzada. Diu el bruna que com a molt tard vol saber la gent que serem, com que jo no hi seré fins dissabte cap el tard serà ell qui dirigirà les operacions. Oberta a tots els públics.