dissabte, d’abril 28, 2007

petites reformes

el blog s'ha reformat lleugerament i s'adapta als nous temps! a partir d'avui a la columna de l'esquerra hi podeu trobar dues seccions més: l'agenda (a dalt de tot, per a que estigueu ben informats de les activitats que s'organitzen a vilafranca) i el racó culte (una mica més avall). en aquest apartat hi trobareu un recull d'articles interessants d'actualitat que faran que els nostres lectors, a part d'enterar-se'n de totes les bejenades que fem i de la rumurologia vilafranquina, siguin una mica més cultes. ja ho veig, als sopars acabarem parlant de filosofia i literatura.

per cert, s'acaba de tancar l'enquesta de peixos bullits. i el guanyador ha sigut... el martí. bé, em sembla que després del tongo massiu de l'última enquesta se l'havia suspès indefinidament però com que tinc una memòria precisament de peix no ho recordo. felicitats al guanyador!

titulars de la setmana:

- el chavez declara que l'ansar i el hitler son de la mateixa calanya. mmm, no se li vi una mica massa la pilota amb aquest paio?

- finalment es presenten 9 candidatures a vilafranca: psc, ciu, erc, icv, ppc, cup, cxc, pxc i gps.

- instal·len wifi a la platja de castefa. quan la tindrem a vilanova? volem escriure les cròniques des de la sorra!!

- avui al decathlon m'he trobat un paio de vila i m'ha dit que m'havia vist pel youtube fent escalada lliure. increïble! aviat ens demanaran autògrafs. prepareu-vos!

superquè de la quinzena: una de les candidatures enunciades és un fake. quina?

us deixo amb la foto de la festa dels 25 anys de la sauron a bcn. no hi erem tots, faltaven els dj's! nota: el del joventut és el que aixafa el ninu