dijous, d’abril 05, 2007

SORPRESAA!



l'isaura ja en té 25!! i ahir ho vam celebrar a casa seva (a numància, que estem entre setmana). però ella no sabia res, eh! la qüestió és que el ninu ens va mobilitzar a quasi tots (si, en aquestes convocatories multitudinaries sempre falta algú.. els dj's per exemple!) per fer-li una festa sorpresa. nom en clau de l'operació: tortugueta.

el ninu se'n va ensortir sense plànols, només amb una llista d'assistents. tot i que casi vam necessitar una barca per arribar-hi, va aconseguir convocar unes 15 persones (sense comptar els avis!), incloses personalitats tan remarcables com "el del joventut". confirmem que no és un mite i, tot i que me l'imaginava més alt i fort (una bèstia vaja), crec que ens pot ajudar, aquest any sí, a guanyar les 24 hores. el cebo era un sopar d'aniversari en familia i no sé què d'un ordinador. tot va anar molt bé, l'isaura no s'esperava res, i vam ser feliços, sobretot quan vam atacar les plates d'embotits, croissants i pizzes que ens estaven esperant. els més llestos el torre i el vallès (rasca i pica..), que van arribar a hora justa i es van estalviar l'espera. el toc romàntic el va posar el brunillo, que va aparèixer amb un ram de (25?) roses!

la missió és va saldar amb 8 ampolles de cava buides. lo millor va ser el pastís que, com els pans (era en aquesta època oi?) es va reproduir i va permetre alimentar el públic afamat. vam fer fotos... i videos:

- video 1

- video 2: les espelmes!

a destacar també la decoració, molt centrada en globos i en el "felicitats" penjat a les cortines. ninu, si segueixes així, et renovarem al cap de la comissió de decoració de cap d'any..

també destacarem la foto porno de l'isaura i la meritxell. ja la publicarem ja...


coming soon


- isaura featuring sonia: "això és molt fort"

(ja tenim el video!)

- crònica des de NY, foto del Madison Square Garden i, qui sap, d'una missa gospel! BON VIATGE!!!



tal dia farà un any

paellada a altafulla. la crupu es va cremar i el torre i el bou eren killus. que passa neeeng!