dimecres, de maig 31, 2006

3shifted at the moderna

Tal i com ens avançava el nostre becari, aquest dissabte no va ser especialment fiesteru. Amb l'arribada (!!) de l'estiu sembla ser que hem traslladat el nostre quarter general al Bilwi. Ho sento Brunillo, o munteu una terrassa al carrer de la Palma (o al carrer-plaça on feu el concert de gralles de st jordi) i doneu les tapes de sequellona gratis, o no vindrem més a l'inzolia.

Com que la Sò va posar la condició (sine qua non) d'anar a sopar en un lloc que estigués à menys de 100 passes de la terrassa del Bilwi, vam haver d'anar al Llody's. Sangria ultra-dolça i poques ampolles de vi. Alguns tenien ressaca del dia abans. Postre de la nit: cornetto de maduixa marca Farggi.

Al sortir, la Txello (que anava vestida de txina) i la Crupu van anar a punkilandia. Els altres vam anar al Centre. Vam arreglar una estona el món (bé, aquest cop només els balkans) i vam anar a veure els 2shifted, que comptaven amb el suport d'un dj de videos (butru.. mai seras t el que foti els videos a la moderna?!!?). Tot i que el molina em va enganyar dient que anava soft perquè estava cansat i no sé quina historia, la sessió va acabar sent ultra-hard. ni els més vells del lloc recorden algo semblant! tot i així (clar, era dissabte) la moderna estava plena. trucu: si teniu molta calor dins d'aquell antro arremengueu-vos els pantalons. sembla que vagis a pescar però s'està moooolt millor (gràcies per l'idea meritxell!!).


Al sortir el grup es va fragmentar: alguns, liderats pel ninu, van anar cap al Teatre. El Ninu casi tanca el Teatre (i l'Isaura estudiant..).


Proposició (no de llei): divendres 2 de juny puntxa el n3fen. we'll be there! Com que les escafandres van molt cares i ja no s'en troben gaires en el mercat, hem pensat que podriem anar a la Moderna amb unes ulleres i un tub de submarinisme per protestar contra la calor i el fum que s'hi acumula (de fet ja és una idea que ens ronda el cap des de fa temps). Tots junts podem fer patxoca! Fins i tot podem aconseguir que ens convidin a un txupito! Passeu-ho!

Si amb això no aconseguim res, podem fer carta al 3 de vuit.

Concurs de peixos:

Després de setmanes de deliberació, el comitè de redacció ha arribat a la conclusió de que hi ha hagut irregularitats i que els vots dels dos guanyadors (el martí i el vallès) han estat falsejats i manipulats. al moment de tancar el col·legi electoral tenien 31 vots cadascun (qui s'han cregut que som aquesta gent!!) Per tant, anulem les dues candidatures i donem la victòria al tercer classificat: la Latxi. No obstant, el reglament del concurs prohibeix expressament que una persona sigui el peix més votat dos cops. Per la qual cosa, donem com a guanydor el quart classificat el Letu (leto'o) i el seu pot de ketchup. L'enhorabona!

Aneu pensant en el proper peix..

Video... EL PACTE DE CAL TON (i tu Bruna no hi seras!!)