dissabte, de maig 20, 2006

moderna vs. (els) arcs

Ahir encara teniem ressaca de dimecres. Tot i això, vam sortir una mica de festa. El Ninu (i una mica el Brunillo) ens van convèncer per anar als Arcs. El n3fen i un amic seu s'hi van apuntar. Crec que després de l'experiència d'ahir la nit ja tenim prou elements per comparar-ho amb la moderna i actuar en conseqüència:

* a l'Arcs sempre foten festa d'alguna marca de whisky. amb el preu d'un cubata tornes cap a casa amb un regal. a mi em van donar una bossa-bandolera i al bou un munederu per la txello. l'altre cop donaven orgasmotrons i agendes. i les ties sempre estan bonissimes! a la moderna mai et donen res de res. per no donar, no donen ni les gràcies.

* l'arcs es un local ventilat i no fa calor. el fum tampoc es nota. en canvi, a la moderna has d'entrar amb escafandra o arriscar-te que se't caiguin els ulls a terra i que te'ls trepitjin.

* als arcs també foten la madonna i algunes cançons del RRR.

* a l'arcs, si no et deixen entrar, és igual, hi ha una pantalla a fora on es veu el festival de dintre. a la moderna no.

* les ties de l'arcs son espectaculars. les de la moderna menys.

* està a menys d'un minuts a peu de casa meva. la moderna no.

* als Arcs hi ha el Ramon Vallès. A la moderna hi ha el RRR.

* a la tribuna que hi ha a fora s'està molt bé i va de conya per comentar la jugada. a la moderna has de seure a terra o, si el seient no està ocupat, dalt del tractor de les obres.

per cert, notícia comentada ahir després d'assaig de castells i llegida avui a El Pais:

"La Guardia Civil ha detenido a cuatro porteros de una discoteca de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) por un presunto delito de lesiones a dos clientes. Aunque no se supo hasta ayer, las detenciones se realizaron el pasado miercoles, tras la denuncia presentada dos días antes por las víctimas. Según fuentes policiales, el pasado 13 de mayo (hi erem!!!!) uno de los porteros vio a dos personas consumiendo cocaína en uno de los lavabos de la discoteca Teatre, situada en el centro de la localidad. A continuación llegaron tres porteros más, que decidieron expulsarlos del local. Entonces se produjo una pelea tras la cual los dos clientes tuvieron que ser atendidos inicialmente en el hospital de Vilafranca. Uno de ellos fue trasladado más tarde al hospital de Sant Joan de Déu con diversas fracturas"

Diversas fracturas = tibia i peroné trencats
Dos clientes= dos redskins
Cuatro porteros = dos porters + els dos bessons karatekas

pd:

Donem la benvinguda a les noies del racó de les eRRes (amigues del Torre de medicina). Nos llena de orgullo i de satisfacción que ens hagueu linkat!! Anims amb el vostre nou blog!