dimecres, de maig 03, 2006

Antiherois

Un altre cop a petició del martí us presentem: antiherois

Són una penya de vila, que tenen un referent clar en els Caballeros del Zodiaco. Suposo que hi deu haver també un lligam amb la terremoto de les voltes (veure post anterior), però no podem confirmar aquest extrem.
Però deixem que siguin ells mateixos qui defineixin el seu clip:

Fantastic videoclip del grup Antiherois. Aquest grup esta cridat a substituir a Blur i Franz Ferdinand en els propers ... all » dos o tres mesos. Escolteu-la!

Videoclip de antiherois, grupo llamado a desvancar a George Michael, Scissor Sisters y todo lo que pase por delante. Oidlo!

The best gay music group in the fucking world. Soon in Bristol, London, Vilafranca del Penedes and maybe in New York if they are not tired enough to go. Listen to this and love them.

George Bush et Ratzinger ils n'aiment pas la music de ces pedes depraves. Chirac non plus. Mais ils aiment que tu ecoute la merde de la MCM






+coses:
qui s'anima a anar a veure el barça demà al figarot? després si s'escau anirem a canaletes, a l'aeroport (el de veritat,n l'amiga de la marina), etc...

sobre el tema transit, es veu q la setmana passada van dilsi q fins q no fessin tant soroll no obrien. Avui ja s'ha vist el pitxi a la feca. També la setmana passada van fotre un toque a la morderna, també per soroll, clar van veure un tiu sortint amb escafandre i es van pensar q era pq la música estava massa alta, quina poca vista!!! però aquest tema el deixo pel martí.

el tema txeto crec q ja està tancat!