dissabte, de maig 27, 2006

el Vallès es casa

Al final hem decidit posar aquest títol per la crònica d'ahir, pero la veritat és que n'hi ha molts d'altres que resumeixen igual de bé el festival d'ahir:

- escalada lliure 2. La venjança del gerani.
- a la UB regalen les beques.
- el Vallès és un lladre de bata blanca.
- nantrus anirem a sopar a Cal Ton. i tu Bruna no!

- "sinpa" al Centre (txello no et txivis)

etc etc.

Després de recordar les peripècies del Vallès per trobar l'ITV de st pere molanta i d'enterar-nos que la Txello un dia, buscant la carretera de vilanova, es va fotre a l'autopista en direcció BCN, el Vallès i jo vam anar a sopar a l'escorxador. Com que el Marti ens havia dit que també vindria el vam esperar tot fent unes braves amb gust de peix, unes croquetes i un fuet. Sopar de la nit: brownie. Numero d'ampolles de vi: 2.

La clau de la nit va ser la bata blanca i el pot de sabó que el Vallès va trobar en un vestuari. Encara no n'erem conscients, pero el festival acabava de començar..

Amb el taquer que el Marti portava al cotxe vam començar a disfressar el Vallès. Primer el vam nomenar Herr Doktor. Després sargent, koronel i general i, no podia faltar, pitxita d'or. I vam decidir que a partir de llavors tot allò seria la seva despedida de solter i que el dissabte que vé es casaria. La gent s'ho creia. I no vam trobar ningú que el felicités. Está clar que el jovent de Vilafranca no pensa en el matrimoni.

Vist els preus abusius del centre vam decidir fer un "sinpa". Ja tenim un precedent!! Txello no et txivis! A aquelles hores la bata del Vallès presentava ja un aspecte magnific. Abans d'entrar a l'antro, el Vallès i jo (el Martí n'es testimoni) vam fer un pacte de sang (que no és el de Toledo): si presenta la tesi doctoral amb aquella bata li pago un sopar a Cal Ton. Si no, ell me'l paga a mi. El Marti crec que el convidarem com a testimoni. i tu Bruna no hi seras! (per entendre aquesta conya heu de veure el video que publicarem properament)

A dins de l'antro vam trobar l'amiga del Torre (la Cape). Va anar d'un pèl que no et truquem! El Vallès va estar xerrant-hi bastanta estona pero, com que a la UB regalen les beques, es va acabar liant amb un punku (pero punku punku..).

al sortir (mentre la gent seguia dient al Vallès que era un desgraciat i di
buixant coses a la seva bata) vam decidir fer el que semblava impossible: robar un altre gerani del mateix balcó (veure post historic pels que no sabeu de que va). amb la dificultat afegida que els propietaris, com a mesura preventiva, havien penjat totes les torretes. ja no només calia un contenidor de brossa organica i un paio fort com el marti. calia un contenidor normal i una taula. els estris els teniem. semblavem el mcguiver. i ho vam aconseguir: vam robar un gerani i vam despenjar la torreta. la missió va ser tot un èxit. properament el video
amb la titola fora i amb la flor al cul (i mooooooolta terra) vam acabar anant al teatre. després de sentir que el Vallès es casava, la heavy ens va deixar entrar sense pagar. "pobre xaval", va pensar. els porters karateques tornen a treballar, i als lavabos ja no hi ha gent esnifant. mentre el Vallès es treia la samarreta de sota la bata, el Marti i jo vam demanar el Blue Monday al Muka. pero el tio va sudar de nantrus.

al sortir vam dir que no podia faltar un Don Pan. I aixi va ser. com a tres campions, vam anar caminant fins a l'espi. per sort vam trobar un cono pel cami i el Vallès ens va oferir el seu repertori de cançons patetiques. Pel cami: apagons de llum, llençament de cons, corredisses, etc. Just davant de caixa penedès, al carrer de l'espirall, un latin king (pringat, que ets un pringat!) ens va deixar ben clar (amb la mirada) que no erem els benvinguts. tant ens feia, nosaltres el que voliem era un croissant i un donut. i el Vallès, lladre de bata blanca, se'n va fotre dos al preu d'un.

El post don pan esta autocensurat perque pot ferir la sensibilitat d'a
lgú. només diré que ahir a la nit tampoc vam acabar fent un suc a l'hospital. de camí al cotxe del Marti, vam decorar alguns establiments del centre de la vila. per cert, el Marti i jo li vam fer la típica broma de marxar corrent amb el cotxe i deixar-lo alla. pero el tio ja comença a saber de que va...

Complements:

Concurs aixonoesunacollaniesres digital. Qui és?


Nous videos (no us els perdeu!!!!)

- Plè historic a Cal Figarot per veure el barça-arsenal

- Traca de celebració de la Txampions (a fora de l'Inzolia)

- Cant dels segadors (a dins de l'Inzolia)

- Crono individual d'un dels amos de Vilafranca vist des del cotxe d'equip

- Pepet i Marieta Live al Forat del Pany

- El vals de la txello amb un pescador