dimarts, de maig 02, 2006

el trànsit ha mort..

La profecia s'ha complert... han txapat el Trànsit. Les males llengües diuen que no han passat ni una de les últimes inspeccions que se li han practicat (llàstima que no hagin passat els de narcòtics i hagin fotut una redada guapa!). Pero es clar, per no espantar els assidus han penjat un cartell de "tancat per reformes". On aniran ara els punkis el divendres i els txets el dissabte?? Ja circulen sms's acusant el Pareta (pare) del tancament (que és qui va signar l'ordre de tancament)..

Alièns a tota aquesta polèmica, la colla es disposava a afrontar un dissabte més tot fent un cafetó al Bilwi (aquest cap de setmana no hi ha hagut Inzolia). Com que ja és primavera i ja fa calor, vam dir que caram! i vam decidir sopar a la terrassa de l'escorxador. Les cares alegres i les manigues curtes es van anar convertint en llavis morats i manigues llarges a mesura que avançava el vespre. Al final feia bastant de fred (ndlr: el Ninu anava amb maniga llarga)! Vam sopar en companyia de dos amics de la Crupu molt simpàtics, que tenen dues fures a casa seva. Per cert, van deixar ben clar que estem convidats a menjar txutxes i bombons a casa seva!!

I Letu s'escriu amb U, i no amb O!

Copitxuelas al Via Fora (ens va donar temps a fer dos cubates!!). Hi ha un cambrer nou, que és més ample que alt. A veure qui és el guapo que s'atreveix a engegar-lo a la merda quan ens volen fotre fora. No us ho recomano!!

No sé a quin punt de la nit vaig grabar el que em va semblar un intent de striptease del Vallès... casi se li veu la Leta (de titoleta, que no és la novia del Letu, és a dir la Latxi)!!

A la Moderna no recordo gran cosa. Crec recordar que hi havia el Paco per allà fent AUMMM i que no estava especialment plè. Al Teatre la música va ser molt i molt patètica (clar, a aquella hora la taja se'm havia passat i podia enterar-me del que sonava): Molinari dimissión!!!!!!

No vam tancar el Teatre. No hi va haver Gall d'Indi.

Respostes a les preguntes de la setmana passada:

- txet en masculí és un txeto. Pero dono un 10 a les vostres respostes: galeta (de cigaleta), tita (de tita), lleta (de lleterada???), leta (de cigaleta), lina (de titulina).

- efectivament Vane, un tio és mono quan té menys de 18 anys. Un tio està bo (o no) quan ja és major de edat. Està clar que a la Vane li van els tios monos...

- el punt de l'aixonoésunacollaniésres digital se l'endu el Martí. Les classificacions ara mateix no sé com estan, m'ho haig de mirar.