dilluns, d’abril 30, 2007

Dragon Ball RAP!

Avui tinc un dia friqui. El rap de bola de drac: brutal!



Yeah
Perdonen, Kamehameha
Después del tema del Tetris
Viene el Dragon Ball Rap

Quien no haya seguido esta serie es que porque no tiene infancia
Big Bang Attack Ataca desde el Planeta Namek
Vegeta, Son Goku rivalidad de Saiyan
Allargat Bastó! y es que en castellano ralla
Mola mas en Catalán prefiero en Nubol kinton
El canvi de lloc instantani al verlo me flipó

Son Goku, Goten, Krilin, Pan,
Trunks, Yamsha, Chaos y Ten Shin han
Son Gohan de niño me Flipaba en segundo nivel
Satan no venció a Célula tampoco Videl
Nadie Podía con Broly el super saiyan legendario
pedir la energía a todo el planeta fue necesario pa' vencer

La bola Genki Carbonizo a Magin Boo
y Freezer Remodelado se vio frente la espada de Trunks
Los Ozaru Perdían el juicio
Se destrozaban ciudades atraviesan edificios
1! 2! 3! Fusión!!
la ocarina contenía a Hildegan dentro de Tapion

Las Bolas de Dragon esparcidas por el mundo
Teniendo Radar y capsulas habrá que poner rumbo
Raditz Murió junto a Goku, Vegeta se cargo a Nappa
Gohan lo tuvo crudo con los guerreros de Plata

La Fuerza Aumentaba a no se cuantos Kilis
Vegeta dejo controlarse... por Bavidi
Cor Petit y Krilin se convirtieron en Piedra
por Dabra y el gran saiyan-man se rebela
Pelea contra los terroristas que hay en la ciudad
Dragon Ball Rap, Boojack Per mi Bola de Drac
Bienvenidos sean siempre a la sala del tiempo
Donde un día real aquí es una año de entrenamiento
Los Androides surgieron del Dr.Gero
en los torneos casi siempre Goku Quedaba Primero

En los Cielos se Apalanca Siempre Yajirobai
Me Hacia gracia ver llegar sobre un tronco a Tao Pai Pai
Turles y la fruta del poder Garlic, Junior
se hizo grande en un momento joder
Alubias Mágicas?? Nah Monjetas Magicas...
Kaio Shin, Vegetto el resultado de Pothara
Con la Ayuda de Paikun fusión de Goku y Vegeta
Janemba no pudo compararse al poder de Gojeta
Gotrunks en Tercera era un vacilón
cuando alguien perdía la vida lo resucitaba Shenron
Oolong, Bulma, Pooar, Dende todo en un papel
el máximo poder se quedo en el cuarto nivel

Fuerzas especiales?? Ginyu Cambia de cuerpo
Dodoria, Zarbon, Recoom Todos acabaron muertos
Cooler, Baby Dragones de cada estrella
Bardok hizo lo posible por defender su planeta

Dragon Ball Dragon Ball Z Es Arte
Dragon Ball GT Sea el que sea LO PARTE!!

Mazinger Z

Al Pla de Santa Maria, preciosa població a mig camí de Montblanc i Valls, coneguda per una excel·lent església romànica, es troba aquesta estàtua:


Sí, un Mazinger Z de 10 metres d'altura fet de fibra de vidre. El David del segle XX, es diu que és. Es veu que es va contruir el segle passat per fer propaganda d'una urbanització d'aquestes que es cremen totes les cases el dia que hi ha foc al bosc anomenada Mas de Plata. El promotor va posar un Marco, una Heidi i més personatges d'aquests pel bosc, però la gent se'ls va acabar enduent cap a casa, però clar, aviam qui és el guapo que se'n duu el Mazinger!

A veure quin dia organitzem una sortida per anar-lo a veure, que no està gaire lluny (3/4 d'hora com a molt). Us adjunto un mapa del googlemaps on es veu la ombra del monstre de fibra i tot! Animeu-vos frics, que és millor que anar al MACBA o al Pompidou això!

Aixarreït!

Cap de setmana aixarreït, protagonitzat pels sopars secrets. Des d'aquestes línies no en farem cap esment, x no donar-los més rellevància específica.
El Butru i jo vam quedar a l'inzolia imaginant-nos de trobar-nos tothom allí, però no hi havia res més (ni menys!) que unes esverades que se sentien des de davant de la palma que ens van acollir, ninu&sauron es van cansar d'esperar. Sopar a l'Indalo (que de costat és un peix), bon preu (tot i pagarli el cubata al sola), bons sevillanos i millor companyia. Pregunta: quina és la diferencia entre els sevillanos i les croquetes? Llàstima de les braves... Després de molts xistes barats, encapçalats pel de la llengüeta, i un concurs per a veure quina taula cridava més, un nou nom pel butru, vam anar al camp de batalla per fer una carrera de cavallets. Victòria ajustada del cavall meritxell per sobre del sàbat, que es va veure afectat del sobrepes. Llàstima del pinyu sobre la línea de meta que gairebé s'hi deixa les dents! Properament el video (enviame'l marina!)
Viatge de mitja hora cap a la modenna, on vam poder gaudir del fum i la calor! l'antro comença a tornar a mereixer-se el seu sobrenom. Finta de xapar, i una hora més de festa a preus populars! això sí amb got de plàstic. Per cert, el butru diu que es poden fer grafitis a la paret; amb el problema que la dona de la neteja els esborra d'un dia per l'altre!
Al Teatre, retrobament popular, dps q la crup i la txello es quedessin sense poder entrar a la moderna (per molt que ens posem pessades no ens deixareu entrar oi?). Moment culminant: muntanya de sabates i bolsos al mig de la peixera emulant el "ho trobo molt fort" de la sò. 2n moment: la txello i la crup tocant el cel del teatre!
Pluja, suspensió d'una possible expedició a la platja de l'endemà, i a dormir.
Avui dia molt tonto.


NOTICIES D'ABAST

- 2shifted el 31 després i abans del concert de Mendetz+Standard
- Vive la Fete (no se on van els ^) a St. Joan de valls + osu ortopèdic (artista invitado)
- Mailons MVP de la lliga de bàsquet amateur de vilafranca. Felicitats! La negociació per renovar-lo pel pim-pam es preveuen dures.
- La Txello vol organitzar un sopar demà, q no curra.

Comming soon

- Viatge al Pla de Santa Maria a veure un símbol del friquisme.

dissabte, d’abril 28, 2007

petites reformes

el blog s'ha reformat lleugerament i s'adapta als nous temps! a partir d'avui a la columna de l'esquerra hi podeu trobar dues seccions més: l'agenda (a dalt de tot, per a que estigueu ben informats de les activitats que s'organitzen a vilafranca) i el racó culte (una mica més avall). en aquest apartat hi trobareu un recull d'articles interessants d'actualitat que faran que els nostres lectors, a part d'enterar-se'n de totes les bejenades que fem i de la rumurologia vilafranquina, siguin una mica més cultes. ja ho veig, als sopars acabarem parlant de filosofia i literatura.

per cert, s'acaba de tancar l'enquesta de peixos bullits. i el guanyador ha sigut... el martí. bé, em sembla que després del tongo massiu de l'última enquesta se l'havia suspès indefinidament però com que tinc una memòria precisament de peix no ho recordo. felicitats al guanyador!

titulars de la setmana:

- el chavez declara que l'ansar i el hitler son de la mateixa calanya. mmm, no se li vi una mica massa la pilota amb aquest paio?

- finalment es presenten 9 candidatures a vilafranca: psc, ciu, erc, icv, ppc, cup, cxc, pxc i gps.

- instal·len wifi a la platja de castefa. quan la tindrem a vilanova? volem escriure les cròniques des de la sorra!!

- avui al decathlon m'he trobat un paio de vila i m'ha dit que m'havia vist pel youtube fent escalada lliure. increïble! aviat ens demanaran autògrafs. prepareu-vos!

superquè de la quinzena: una de les candidatures enunciades és un fake. quina?

us deixo amb la foto de la festa dels 25 anys de la sauron a bcn. no hi erem tots, faltaven els dj's! nota: el del joventut és el que aixafa el ninu

dilluns, d’abril 23, 2007

Sant Jordi

Que bé, avui és Sant Jordi (encara no sé ben bé pq a la UPC feien festa). Felicitats a tots els Jordis lectors, i ja de pas a totes les parelletes que s'amunteguen a les rambles dels pobles i ciutats (també els que no volen sortir a fer el panoli amb el programa de la maripau). Tal dia com avui es compren 6 milions de roses, només un 20% catalanes i enguany amb l'arc iris i tot!
De fet, al que anava, era que avui és el dia internacional del llibre i els drets d'autor (això últim ho deixo pel warp3r i la lisi i tota la mandanga que ens faran empassar), proclamat per la unesco (onu). La raó, és que el 23 d'abril de 1616 van morir Shakespeare (to be or not to be), Cervantes (en un lugar de la mancha) i Garcilaso (en tanto de que rosa i azucena). Però és MENTIDA!
  • Shakespeare va morir un 23 d'abril, d'acord però del calendari Julià, ja que UK, com és de costum anaven a la seva i mentre la major part d'europa ja havia adoptat el Gregorià ells anaven uns dies endarrerits (o avançats, ni idea).
  • Cervantes el van enterrar el 23 d'abril, pel que és de preveure que morís el 21 o 22, ja que era costum en els monjos franciscans (així va acabar) vel·lar els germans morts amb el vestit de sant francesc i una creu de fusta a les mans.
  • Garcilaso. Tampoc està molt clara la data de la seva mort, sense anar més lluny a la seva tomba posa que va morir el 22.
Doncs res tu, que acabeu de passar un bon dia!

diumenge, d’abril 22, 2007

nit del graller

mentre la majoria dels nostres lectors encara dormen (o fan castells i/o vermuts) nosaltres ja estem en mesura d'oferir-vos la crònica de la nit. crec que és la crònica més ràpida de la història...

no sé si algú va anar al concert que feien ahir al vespre davant de l'inzolia. del que sí que estic segur és que aquest any també hi deuria haver el Guillem Noya venent roses pintades a 30 euros. ara m'ha vingut al cap un acudit...

es puja el teló i es veu un paio dient.... mon tieta beu molt... es baixa el teló. qui és?

resposta: no us la penso donar mai! pistes: no n'hi ha, que és molt fàcil!

durant el sopar al caliu es va poder fer una ullada a les 500.000 fotos del ninu i la isaura a NY. a destacar:

- ninu vs. txiguaca de LEGO. im-presionante!
- el cotxe del novio de la cosina del ninu. més que un cotxe o un autobus.
- ninu + isaura al moma, gughenheim, museu de dinosaures (la dino-sauron...), etc.
- edifici on el sant-crist està penjat diferent i on les hosties es donen de cantu.
etc etc.

al bou només li falta un super heroi d'aquells que donen de postres al caliu. el ninu es pensava que era estiu i anava amb màniga curta. problema! hi havia boira i feia pred! després de fer un intent d'anar al centre (cada dia pleguen més d'hora!) vam acabar anant al noi-noi, lloc maleit per alguns. vam seure a dins i tot! vam poder veure des de primera fila els intents desesperats del moro portes per obrir la porta del local. després de varis intents i de tirar-se mitja birra per sobre em va veure amb cara de barman i em va demanar que obris la porta (suposo que com que duia el txalecu es pensava que treballava allà..). clar, el paio no coneix l'existència del passadis secret i ja es veia dormint allà dins! abans de sortir la sò va coronar una torre de 3 sense aixecador:



diuen les males llengües que els xicots la volen fitxar!

a fora va ser un espectacle... el vallès es va fotre un martini amb taronja i vam fer una connexió en directe amb el combat del segle, que enfrontava el moro portes i un killu de l'espirall. no us perdeu els comentaris:



quan ja no quedava res per fer allà vam anar tirant cap a la moderna, on feien la festa de l'amor:



(la latxi amb una rosa i el bou amb una espiga)

a destacar la música dels ratman i bobin (no us perdeu la seva pàgina web, pots demanar cançons! ui ui ui 2shifted, que us donen unes quantes voltes... el que no sé és si m'acceptaran el bandido..), una birra demanada per sms, la noia que putava a la barra (he vist coses asqueroses però com la d'ahir poques!), el cubata que sobrava...



(per si no es veu bé aquest és el bou inclinant-se davant el cubata que sobrava)

... i poca cosa més. el brunillo no va pujar a cap barra però se'l va veure dalt de l'escenari en nombroses ocasions. al sortir el vallès ens va estar explicant perquè li agrada tant sant jordi (GUUUUAAAAIIIII!!!!) i va ballar la conga ell tot sol (increible!). sense temps per a més vam enfilar el camí del teatre, on la cua era espectacular! sort que tots (jeje) tenim el vip negre. desconec a hores d'ara si l'equip va acabar fent un don pan (joer, la latxi que no sabia si entrar a la moderna va acabar sent imparable!)

uf, ahir van haver-hi moltes frases bones però és que tinc una memòria de peix!

superquè de la quinzena

on està aquesta bandera?



l'heu vist milions de cops però com que sempre sortiu de sopar tajats no us enrecordeu!

ah per cert, no us perdeu el nou bus de la colla vella. és tunning total!

atenció atenció, sms d'ultima hora confirma que la latxi no va tancar el teatre. però casi! jaja

dissabte, d’abril 21, 2007

Coses per aquests dies

Aquest cap de setmana és el dia del graller, i fan tot de coses a vila:

Dissabte

A les 6 de la tarda, sortint de la Rambla St. Francesc
Un tomb per la Vila, amb el Ball de Valencians de Vilanova i la Geltrú

A les 8 del vespre, a la Plaça Llorenç i Barba (Inzòlia)
Concert de grallers a càrrec Ganxets, Grallers del Baix Camp
Col·labora Taverna INZÒLIA

A 2/4 de 12 de la nit al teatre Cal Bolet
Concert amb M-TRALLA i SKATACRAK
Entrada lliure




Diumenge

2/4 de 10 del matí, a Cal Figarot

Esmorzar per a totes les colles de grallers participants

A les 11 del matí, sortint de Cal Figarot
Cercavila amb totes les colles de grallers participants

A 2/4 de 12 del migdia, a la Plaça de Jaume I
Concert de totes les colles participants

Entremig del concert
Actuació dels Castellers de Vilafranca

A la mitja part del concert
Homenatge al timbaler de La Torre Anton Gras (a) Sagal

Durant tot el matí, a la Plaça de Jaume I
III Fira de luthiers i fira d’artesans


Notícia d'última hora

Està confirmat que avui durant el partit Pla-Monjos (19:30), es repartiràn els carnets a tots els socis (descontents) que no en tenien encara!

dijous, d’abril 19, 2007

dilluns, d’abril 16, 2007

Hi Penedès!

Vam arribar ahir. Això d'alla es increible. Es espectacular. Res a veure amb lo d'aqui. Tota l'estona mires cap amunt els gratacels. A veure si petrus hi vas a estudiar o algo i t'anem a veure.
Hem fet de tot. Hem anat amb helicopter per NY, amb vaixell fins a l'estatua de la llibertat, a central park, madamme tuse, a chinatown, a harlem,al soho, al moma, gughenheim, broadway,...i a un partit de la NBA.Jeje



Els primers dies vam estar amb la meva familia d'alla new jersey. A l'altre banda del riu hudson.Per arribar a NY haviem d'agafar un bus q passava per una autopista q travesava el riu per sota. El novio d'una cosina d'alla, ens va aconseguir 2 entrades. Pq te contactes. Porta a un jugador de futbol america amb el seu cotxe, bé cotxas (80.000 dolars val el cotxe ho sigui uns 60000 euros aprox), per la nit de festes. Li fa de xofer. I li va aconseguir 2 entrades I despres vam anar 3 dies a un hotel davant el madisonsquaregarden. Vam anar a veure el partit entre els new jersey NETS i els new york KNIKS al camp dels nets, al Continental Airlines Arena.
Bé companys us envio 5 fotos. Ja explicare més en persona.


censura

hi ha una pàgina que et diu si una web es pot veure a txina o no. la nostra està censurada:



que fuerte, no? a lo millor el gerani és una flor sagrada allà...

source: http://greatfirewallofchina.org/

VOta!

Quin és el millor peix bullit?




















crupu
vallès
martí
butru
solà
txello
so
cuqui
bou




resultats


diumenge, d’abril 15, 2007

te crees DIOS?

anem a pams, que se'm havien quedat algunes coses acumulades. primer de tot els peixos de la setmana: EL PEIX BULLIT! quan el becari hagi enllestit l'enquesta podreu votar. repeteixo, el tongo està penat per la llei!

que més se'm havia quedat endarrerit... ah si, els videos:

- el dels power rangers. no sé si el vam publicar en el seu dia. és igual, val la pena repetir-lo!

- el de la costellada. crupu, ja em passaràs la historieta que vam fer amb el miky i la minnie!

- i el millor, el del drac de vilafranca al forat del pany. ES CLAVAT!



bé, feina feta, passem a la crònica del cap de setmana.

divendres sopar a la trèvia amb una convidada francesa: la stéphanie, que estudiava a Lyon amb la so. quina me, parlava espanyol perquè son pare és de santander. es veu que ha vingut per fer una entrevista per unes pràctiques a danone. i ja hem quedat que ens passarà pàlets sencers de iogurts caducats. iupi! però bueno, el vallès va aprofitar per practicar el francès però no va tenir gaire èxit. clar que no entenia la tia, si confons el fetge amb el fred! ens van donar les 10 i les 11 a l'inzolia (culpa dels cambrers, que no tenen nassos de fotre fora la gent) i vam anar tirant cap a la trèvia. no penso explicar l'anècdota del caixer perquè hi hauria gent que em mataria! JAJAJA vam passar per assaig de castells per ensenyar-li què és això dels castells. bé, no se le va veure especialment emocionada. potser és perquè hi havia gent pressionant-la per a que firmés un manifets de protecció d'un espai verge protegit de lloret. a qui se li aut demanar a un guiri que firmi per protegir una platja de lloret! si només volen hotels i alcohol barat! bé, a la trevia a part de trencar una copa (6 euros) i veure com el cuqui feia emprenyar una amiga de la so que trucava des de lyon, vam veure la bronca de la nit.

- amo: TE CREES DIOS? QUE SEPAS QUE TE PAGO!!
- cuiner: (...)
- dona de l'amo (dirigit-se a nantrus): ui, mi marido no és así. es super tranquilo. lo que pasa es que con la tensión del momento..

el cuiner, com a venjança, va fotre sacs de sal a les pizzes. estaven saladissimes!

després d'intentar convèncer el cuqui per a que obris el bilwi (això només passa una vegada a la vida. i ja va passar!) ens va portar a tots a la moderna amb un seat ibiza (el corsa s'haurà jubilat?). no vam tardar massa a anar cap a casa.

DISSABTE

sopar romàntic a la fàbrica del vallès i el martí. m'hi vaig apuntar quan ja faltava poc per a la una i no vam marxar fins a les 2. els de la taula del costat, que celebraven un aniversari, estaven molt animats i ho vam gravar tot amb camèra oculta. ben aviat el video!

al cap de poca estona va aparèixer la txello i tots plegats vam intentar anar al noi-noi, que ja havien tancat. tot moixos vam anar cap a la moderna. la txello no va entrar. a dins res d'especial excpete l'aparició per la porta gran del brunillo, que duia un cec considerable (oi?). quan ja marxavem vam anar a buscar la jaqueta i, al girar-nos, ens vam adonar que la moderna s0havia convertit en el bar coyote. gent ballant sobre la barra i el públic aclamant-los. només faltaven les mangueres d'aigua! a fora, vam estar veient la gent (i les despulles) passar una bona estona i, després de firmar un pre-contracte amb un grup de gralleres (les de la butifarra) vam marxar cap a casa.

frase de la nit: mon tieta és....

TROBADA DE BÈSTIES

bé, cal dir que de les 50 que hi havia n'hem vist 4 (aprox.). lo important és que hem vist el peix aquell de vilanova que beu amb porró (que ara mateix no recordo com se diu). vermut no típic al lizarran (allà no saben què son ni les olives, ni les bosses de patates ni els berberetxus) i després la txello i jo ens hem autoconvidat a dinar a casa del letu i la latxi. tenen un pis molt maco, i el conillet d'indies és un enrotllat! el letu ens ha deleitat amb uns bikinis de la casa!

com que ningú ha repost a l'aixonoesunacollaniesres digital de la setmana passada us oferim una nova foto. aquesta és més fàcil:



apuesten señores!

mmm... sembla ser que els mendetz SI venen per fm. sembla ser que està confirmat. i els administradors sense dir res... dimissió!

dijous, d’abril 12, 2007

Obra pòstuma

L'arquitecte (i moltes coses més) del segle passat Le Corbusier, va deixar una església inacabada, la de Saint Pierre a Firminy, prop de Saint Etienne (France). Era aquest tros de formigó! Res a veure amb la casa bonyegada (Ville Savoir) que vam anar a veure als suburvis parisins(?).
Però fa uns anys la regió va veure-hi negoci i va començar a fotre-hi pasta. I ara finalment l'han acabada. Realment, després de veure les fotos, valia la pena. No cal buscar paral·lelismes amb una església de Gaudí que fan a Barcelona, perquè segons el Bohigas, que se suposa que hi entén, no n'hi han. Disfruteu de les fotos:



per més info.

dimarts, d’abril 10, 2007

el pati dels tarongers

ui, se m'ha fet una mica tard i hauré d'escurçar una mica la crònica. a més a més, a la que t'esplaies una mica i escrius quatre ratlles la gent li fa mandra llegir... no hi ha dret, hi ha blogs que són uns incompresos!

em limitaré a escriure el relat de diumenge i de la costellada.

DIUMENGE

quedada multitudinaria (sense arribar a ser els 30 d'antanyu). és clar, erem tants que ens vam oblidar d'esperar algú: en aquest cas el bou. sopar al forat del pany. a més a més de veure com el pernil ja no és el pernil que vam conèixer (precisament el dia que demanem dues tapes, que cabroooons), les txistorres estaven bastant recremades i l'amanida (de guarnició) era de plàstic (bé, això últim no és cap novetat. sempre és així a tot arreu). enlloc de reclamar que ens fessin nous entrepans, que ens tornessin les peles, o que hi hagues ronda de txupitos gratis com a compensació, vam decidir treure la vena radical i intentar cremar el local a partir d'una espelma. no sabem si els camberers van entendre el missatge. el que si que es va cremar va ser el butru l'endemà, però no avançem aconteixements...

a part de recuperar els peixos (encara no estan llestos) vam debatre apasionadament sobre certs aspectes de la més típica:

- han de cobrar els músics dels goigs?
- el pregó serà un rollo? srs administradors i sr. pregoner, que sapigueu que l'equip de redacció creu que el pregó d'aquest any serà un (putu) rollo. és un pressentiment que tenim. amb lo maco que va ser el de l'any passat.. esperem estar equivocats!
- els administradors son uns titelles i només es dediquen a decidir els concerts i a recaptar diners? sembla ser que el veritable poder executiu i/o legislatiu el detenta una obscura comissió creada pel protocol de la festa major (que es veu agrupa representants de tots els balls).
- quin és el veritable origen dels xicots? sembla ser que està molt relacionat amb els diners. ah per cert... i per st. felix les 4 millors colles del món casteller!

podeu participar aenviant un sms a MATINNNNSpuntSI o MATINNNNSpuntNO al 4444. els diners recaptats aniran destinats a la compra d'uns nous pantalons i unes noves bambes pel butru. però no adelantem aconteixements...

per cloure el debat el vallès va ballar el drac (tenim video).

després de fer un amago d'anar (al centre?), vam tornar a la plaça dels txets, que a partir d'ara també s'anomena pati dels tarongers (ben aviat el video).



quan ens vam cansar d'actituds inciviques, vam anar al trànsit, on vam comprobar que les coses no canvien. ara que el teatre ha fitxat el seu dj ja no foten ni els strokes... després va haver-hi teatre i després amb helicopter a dormir. es veu que va haver-hi gent que se'n va anar a jugar a la play. pero no sé si va ser el diumenge o havia sigut el dissabte.

buff, encara em queda la crònica de LA COSTELLADA



per fer més via la resumiré bastant i us oferirem només els titulars. si algun becari s'ofereix per ampliar la crònica ja ho sabeu.

- enlloc de carn casi menjem butru a la brasa. l'incident es va saldar amb unes VANS una mica sucarrimades de darrere i uns pantalons que tenen un pam menys en una cama. estimem el cost de l'incendi en uns 20 euros. ara bé, això és poc comparat amb el rendiment que hi pots treure tio: segur que crees tendencia! avui mateix he decidit cremar-me les bambes i un tros de pantaló. ja veuras quan la gent ruli les fotos...


- va sobrar carn (això no és notícia)
- l'equip perdedor per natura va tornar a perdre (tampoc és notícia).
- el cuqui es va guanuar el carinyu de l'amo de la casa a base de txuts
- la latxi i el letu van portar la típica mona.
- el ninu i la sauron us envien molts records des de NY
- el n3fen es va fotre un bitter kas caducat.

la nova incorporació d'enguany va ser la montse, que va col·laborar activament des del primer minut. haviam si segueixes la tònica del puma, que des de que ha substituït el martí com a cap de cuna no hi ha qui el pari!

coming soon

- els videos de la setmana
- el peix bullit (recordem als lectors que el tongo està severament castigat per la llei. no jugueu amb foc...)
- gif del ninu i la sauron al madison square garden (aquest tardarà, que no m'aburreixo tant a la feina!)

aixonoesunacollaniesres digital



qui és? pista: ja ha participat en una altra ocasió i ningú va acertar. restriccions: els que erem diumenge al forat no juguem.

per acabar us deixem amb un documental de telemadrid que es titula "ciudadanos de segunda". pel que m'han dit el missatge és que els catalans discriminem els que parlen castellà. ja es pot deduir que deu seguir la tonica pepera d'una grande i libre. ja en parlarem.

i colorín colorado, esta crónica se ha acabado. BONANIT a tots!

dijous, d’abril 05, 2007

SORPRESAA!



l'isaura ja en té 25!! i ahir ho vam celebrar a casa seva (a numància, que estem entre setmana). però ella no sabia res, eh! la qüestió és que el ninu ens va mobilitzar a quasi tots (si, en aquestes convocatories multitudinaries sempre falta algú.. els dj's per exemple!) per fer-li una festa sorpresa. nom en clau de l'operació: tortugueta.

el ninu se'n va ensortir sense plànols, només amb una llista d'assistents. tot i que casi vam necessitar una barca per arribar-hi, va aconseguir convocar unes 15 persones (sense comptar els avis!), incloses personalitats tan remarcables com "el del joventut". confirmem que no és un mite i, tot i que me l'imaginava més alt i fort (una bèstia vaja), crec que ens pot ajudar, aquest any sí, a guanyar les 24 hores. el cebo era un sopar d'aniversari en familia i no sé què d'un ordinador. tot va anar molt bé, l'isaura no s'esperava res, i vam ser feliços, sobretot quan vam atacar les plates d'embotits, croissants i pizzes que ens estaven esperant. els més llestos el torre i el vallès (rasca i pica..), que van arribar a hora justa i es van estalviar l'espera. el toc romàntic el va posar el brunillo, que va aparèixer amb un ram de (25?) roses!

la missió és va saldar amb 8 ampolles de cava buides. lo millor va ser el pastís que, com els pans (era en aquesta època oi?) es va reproduir i va permetre alimentar el públic afamat. vam fer fotos... i videos:

- video 1

- video 2: les espelmes!

a destacar també la decoració, molt centrada en globos i en el "felicitats" penjat a les cortines. ninu, si segueixes així, et renovarem al cap de la comissió de decoració de cap d'any..

també destacarem la foto porno de l'isaura i la meritxell. ja la publicarem ja...


coming soon


- isaura featuring sonia: "això és molt fort"

(ja tenim el video!)

- crònica des de NY, foto del Madison Square Garden i, qui sap, d'una missa gospel! BON VIATGE!!!



tal dia farà un any

paellada a altafulla. la crupu es va cremar i el torre i el bou eren killus. que passa neeeng!

dilluns, d’abril 02, 2007

Rams'07

Comença la setmana santa i els estudiant no treballadors podem disfrutar d'uns dies aixecant-nos a les mil! Però demà això es veura trencat per un esmorzar popular a la bonica població de la Múnia: carn a la brasa, vi, copa, puro... Hora de sortida: 9.30 a l'estació de busos si vilafranca no s'ha inundat encara, que poc li falta.
Buenu, aquest cap de setmana ha estat marcat pel miki, sopar divendres i sopar dissabte! El divendres apart del trio de conveniència de sempre (ninu+sauron+jo) hem tingut les altes dels internacionals sola i sò, mig convalecent encara del "ell mai no ho faria". Sopar marcat per la falta d'amanides i de les visites reiterades pels de la taula de baix. La nit no va acabar amb cap festival pq la gent no sé el motiu va decidir anar a dormir d'hora mullant-se.
Disabte les coses no pintaven gens bé. Un sms de la so a les 10 menys deu feia presegiar el pitjor, però mica en mica la cosa es va anar entonant, fins arribar al climax amb el Paco Pil a la moderna. Gran detall del salvia, que no era gaire sant de la nostra devoció, s'ho va currar: Adeeelante!! Entremig vam recuperar el centre, tot i que el bruna hi estava de vaga. I vam parlar sobre la mort del rei catòlic per sobredosi de viagre medieval (trinxat d'escarbat) i para de contar...


Comming soon

- Dilluns de mona gran costellada al gorner, aquest cop ben organitzada. Diu el bruna que com a molt tard vol saber la gent que serem, com que jo no hi seré fins dissabte cap el tard serà ell qui dirigirà les operacions. Oberta a tots els públics.