dilluns, de novembre 20, 2006

agenda cultural i d'oci

quina millor manera de passar el trist dilluns que començar a pensar en el cap de setmana que vé? vet aquí un recull d'actes lúdico-festius que poden ser del vostre interès:

- 2 shifted (o three, qui sap..) a la Moderna el dissabte 25 (com que l'esport de moda és el soborn, qui no paga no se'l publica tu! qui s'han cregut que som aquesta gent!!)



aneu a veure els 2 shifted aquest dissabte a la moderna. celebren el seu segon aniversari! si voleu conèixer una mica més la seva historia (no gaire més, eh, no us flipeu ara) cliqueu aquí. home butru, sou coneguts i tal, pero tant com per autoanomenar-se "una llegenda viva de les nits vilafranquines"...! :D una llegenda viva és per exemple l'amo de vilafranca (el de la bici), o el tarrada, o el ninja, etc etc. encara us queda molt camí per recorrer (pequeño saltamontes!)...

- XI Mostra de curtmetratges de Vilafranca



Aquesta setmana continua la mostra de curtmetratges. Per consultar el programa cliqueu aquí.

- Festa Major de Sant Sadurní

A destacar el concert d'Antònia Font gratuït el dissabte a l'Ateneu. ou iea! i ja posats destaquem el dels pets el divendres a la Sala de l'Ateneu (??) pagant 5 / 10 euros. I ja posats també destaquem el torneig de petanca i la ballada de sardanes del diumenge al matí. Cliqueu aquí per consultar el programa.

Si, com jo, no us heu après encara les lletres d'Antonia Font podeu consultar aquesta pàgina. Eh, que jo ja mig me'n sé dues, eh!!

calaix de sastre (mal anomenat miscel·lania)

- he descobert que el meu cognom és el 84è més popular. davant de l'imperi dels garcía, martínez i lopez no està GENS malament, no?






- els nostres lectors de lyon ens demanen urgentment la crònica del sopar de pits i cuixes!! redactor bou, no els podem defraudar!