dilluns, de novembre 20, 2006

Govindas' weekend

L'actualitat del cap de setmana a vilafranca ha estat capitalitzada per els indius. Estaven a tot arreu, al mercat, fent castells, al teatre... algu se'ls deu haver trobat a la sopa i tot. Però anem per pams:

Algú surt els divendres?

La resposta és no. Gairebé ningú està disposat a sortir divendres, ens estem fent grans a marxes forçades. Sort que el brunillo no treballava l'endemà i vam poder anar a sopar juntets. El que havia de ser un sopar de parella es va convertir en un nova absorció per part del plan renove. Els divendres són més elles que natrus! Res a dir el sopar a l'aroma va estar força bé, però veient les fotos del sopar del dia 30, va ser una puta merda de sopar. Després de felicitar el Barrera pel seu recent nombrament com a cap de colla vam anar cap al transit, afortunadament no vaig ni fixar-me en la música que posavem. La nit va acabar tard, treient el cotxe entre els paradistes del mercat...

el "Pits i cuixes" era una enganyifa!

Disabte al matí al torneig internacional interballs (els que tenen pedigrí només) el Bruna es va destacar aconseguint 4 dianes, l'antic Couto de la Barceloneta (ara mojaos) va destacar en un apartat, el golejador, que mai havia estat el seu fort. La Marina tot i el bon entrenament del diumenge passat no va respondre a les espectatives generades, el pas del camp de terra al de gespa de Sant Pere podria ser la causa principal. Dissabte també es va fer l'actuació conjunta de verds i govindas. Aquí poso la foto de la construcció més alta que era de sis però la manera de fer-la era de set però sense el nen a dalt. Després del trencament de l'olla alguns castellers van quedar ben empastifats.



A la nit tot apuntava a un sopar de pits i cuixes, però es veu que va ser bastant igualit el tema. Sense la líder carismatica (la sò) l'organització va ser un fracàs així gent amb tants pocs pits com cuixes com el vallès i el letu van assistir a la convocatòria. Això ens hauria de fer reflexionar sobre la celebració d'aquest acte que l'únic que ha fet, de moment, és generar polèmica. Tenint un sopar consolidat com és el de dures i madures, potenciar-ne un altre no sembla ser l'aposta més positiva. Donaran temps a que es consolidi, el suprimiran ? properament sabrem alguna cosa.

Després d'un intent desmuntat d'entrar al transit, a la moderna hi havia bon ambient, buenu amb 20 minuts no vaig haver de necessitar escafandra ni res per l'estil. La posterior festa va estar gairebé al nivell festival tot i que només el vallès va seguir fins el Tatru. Els govindas van ser el centre d'atenció, quins friquis, els haguesiu d'haver vist! Mister india va deixar el pavelló ben alt.

Festa a casa la txello

Et despertes el diumenge i dius quinores? quarts de dues. Penses: merda! ja deuen haver fet el tres de deu. Poses radio vilafranca i donen la Bleda, el Torrellenc i altres patxangues comarcals. Quina tensió enmig de son i ressaca, finalment surt el Ribas des de Terrassa i diu 5d9f carregat i tres de nou! Paro la radio i a dormir una estoneta més!
Meentrestant en un altre lloc del penedès el bruna s'ho passava de puta mare contant floretes amb els amics de la uni.
Al vespre la txello ens va convidar a inagurar la nova casa que té a la Girada tot fent un soparet. Queda enrera l'intent de fa dues sentmanes que va ser un caos organitzatiu. Felicitat Txello. El pis està molt bé, el millor l'armari sense portes. Pq vols portes a l'armari? Destacar que la txello només té jerseis supergruixuts. Encara que l'ampli sofà i el mirall que el ninu s'hi veia blanc també i l'ascensor galàctic estaven a gran nivell. Destacar també que la Txello té un veïns peculiars que no tenen més feina que empaperar els baixos amb notes friquis. Quina gent!
Reflexió post-post

Últimament el dia més prolífic pel que fa a l'activitat de la colla està sent el diumenge. Tot això em fa pensar que el ninu i la crupu (quarentons per excel·lència) estàn movent els fils d'una conspiració. Però també està bé fer alguna cosa el dia del senyor. Les properes activitat són:
- dinar a can bonastre (aneu estalviant) i visita del celler, habitacions...
- excursió al Cho-Iu o muntanya similar dels voltants. L'única condició és que no estigui nevada.
- ...
Totes aquestes activitats es realitzaran com a molt d'hora a partir de les 10. Les 11 a la pràctica.