diumenge, de novembre 05, 2006

la gran apagada

ahir pels volts de les 22h vilafranca va patir una gran apagón d'electricitat. a nosaltres ens va engantxar a l'inzolia. aqui podeu veure el ninu i el bou a la llum del mòbil del torre, que més que un mòbil sembla una llanterna!!





els nostres plans de fer un "sinpa" es van veure frustrats quan el brunillo i l'oleguer es van col·locar estratègicament bloquejant les sortides per evitar tot acte de bandalisme!

Tranquils, no va ser cap atemptat terrorista ni va ser culpa del tripartit ni res d'això, "només" va ser un fallo a la interconnexió de les xarxa elèctrica entre França i Alemanya, cosa que va provocar una reacció en cadena que es va extendre per tota europa. a paris encara estan sense electra! Si voleu llegir la notícia cliqueu aquí.

un cop recuperats del sustu, vam anar a sopar a la senalla, cosa que va obligar el ninu a sopar a casa. el motiu el desconeixem. la txello s'ho va currar i el cuiner, fent un extra, ens va fer un parell de plats de braves. gràcies! eren bones! després els plats i els postres fotien molt de goig, i el preu tampoc va ser tant excesiu. tornarem! després d'intentar convèncer la mery per a que ens faci un preu especial la nit de cap d'any a can bonastre i per a que faci braves, vam tenir una conversa força interessant sobre l'estat del món universitari i el de l'investigació. després vam fer un centre-intent de moderna sou uns rancis-trànsit. mireu el torre lo vé que s'ho passava!



acte seguit alguns vam marxar cap a casa per poguer aprofitar una mica el diumenge.

breakin' news

jesucrist existeix! ahir estava de festa al trànsit!



Ara no sé si diumenge que vé o l'altre fem costellada a cal gorner. Ahir es van repartir les tasques. cap d'aperitius: jo. cap de primer plat: la sauron. cap de segon plat: la mery. quedem a les 12 a la gasolinera. marina & co, esteu convidades!