dimecres, de novembre 15, 2006

Pits i Cuixes

Aquest dissabte es celebra una nova edició (la segona?) del sopar de pits i cuixes. Una edició que s'ha de dir, arrenca de bon principi marcada per la polèmica. Però no cal entrar en detalls...
Aprofitant, els que ens manquen pits (pq alguns no sera per cuixes) podriem fer alguna cosa alternativa. Com ara una expedicio per anar de festa a BCN. Al Razz o alguna cosa així, què us sembla? Ninu, ja ho se que vols nar a santalocura(?) i tot això tu.
Buf, encara és dimecres i ja estem pensant amb el cap de setmana! no anem pas bé. Vinga ja direu alguna cosa. Esperem que aquest cop la fractura digital no afecti a la convocatòria. Si hi ha una proposta millor, com ara anar diumenge a fer 10.000 km amb bici, muntar un sopar alternatiu o quelcom mínimament interessant, s'estudiara minuciosament l'oferta el divendres a l'inzolia.

Miscel·lània (secció mal anomenada calaix de sastre)

Mireu quin link més curiós, tot el que vulguis està escrit a la superficie de la Terra, quin gran invent el google earth. Sort que el futur està a escrit a les estrelles i, en principi, la gent no hi pot escriure el que vol. Massa filosòfic, no? Però mentre el Vallès no accepti l'opa aquesta és la dosi setmanal.