dimarts, de novembre 14, 2006

fotoblog de la costellada

diumenge, aprofitant l'estiuet de st martí, vam celebrar la primera costellada del curs al lloc de sempre. baixes importants: butru (segueix en paradero desconocido) i el martí (que portava un globus...). de totes formes aquest ultim no es va trobar gens a faltar perquè va ser substituit pel puma, que va coordinar perfectament el tema del foc i de les brases. i la marina en representació de marina& co. s'atreviran a venir algun dia tote sjuntes? tot això amb la supervisió de la iaia filomena, que va sortir del rellotge va fer que no parés de rajar augua del lavabo i ho controlava tot des d'una finestra del primer pis. tot i que com sempre passa els matxaques mai surten a la foto:



per primer cop a la historia ens vam acabar tot el menjar. es van sentir veus de que algú tenia gana.



llavors va ser quan alguns vam demanar gelats i altres no van pensar en comprar-los. casi es deixen el cafè i tot a puigdàlber. a aquelles hores ja havia començat a las gaunas el típic partit de fútbol. no recordo com vam quedar pero si recordo que el ninu segueix sent un txupon. jo no jugo mai més amb tu tio! es van trobar a faltar les parades de la so!





el millor estava per arribar: a l'hora de rxar no se li engegava el cotxe a la mery. vam haver de trucar una grua que, a jutjar pel que va tardar, deuria venir de palència com a mínim. era una grua del rac, tot i que d'home racc en tenia poc el paio amb la seva dona.





calaix de sastre

- recuperem una foto de la foto del gran sopar del dia 30 d'agost a l'aroma. cada cop que hi anem ens recorden el pilar de tres que hi vam plantar.



- la gent està boja, bebent aigua a l'inzolia. degenerats!



- la nova andana de l'estació de vilafranca (aquella que ningú volia) ja està en funcionament. per llegir la notícia (us juro que no és del yahoo) cliqueu aquí.

racó artístic i surealístic



street art de lyon. butru, tot i que no sé si els teus sequestradors et deixen llegir el blog, que sapigues que "va por tí"!





us pensaveu que em deixava la crònica del dissabte, eh!! només dir-vos que el vallès vam preferir anar a sopar amb la marina & co. que per primer cop amb molt de temps eren molts més que nosaltres. el sopar a l'aroma va estar guai i es va desmadrar una mica. més tard, amb la presencia de la txello, vam anar a al figarot i després al teatre (el vallès ja s'havia perdut una mica a aquelles hores!). la txello el gualy i jo vam acabar parlant de coses profundes davant del don pan tot degustant el menú del dia. va haver algú però que enlloc de cuubates es va fotre clares a doju (i no va ser el ninu!)