dimecres, de novembre 29, 2006

Go Go Power Rangers!

Aquest any pel rally dels Falcons hem d'anar guarnits de Power Rangers. Us poso un video, que correspon al moment que s'uneixen, per anar fent boca.



Tot i ser sempre més del He-Man, l'skeletor, el poder de calavera grisa i tot això; me'n recordo de quan era petit tenia una joguina que eren els vehicles dels Power Rangers. Es deien Zords, i cada PR en tenia un amb el seu color; al unir-se tots junt formaven el Megazord. Aviam si sóc capaç de trobar-lo a les golfes del Gorner, ara em faria gracia tornar-lo a veure. Em sembla que era com aquest:


Pel que he vist, depenent de la temporada de la sèrie utilitzaven vehicles diferents, tant eren animals, dinosaures, naus espacials, humanoides...
De PR n'hi ha de molts colors: vermell, blau,verd,rosa,negre,blanc,groc,platejat i daurat. Més les variants de tonalitat depenent de la temporada, les mascares també van canviant seguint les tendències de Milà (sobretot) i Roma (en menor mesura).
He trobat una disfressa de nen petit, però segur que la que fem nantrus ens queda molt millor! oi?



Alguna suggerencia per decorar el corsita? qualsevol dels vehicles dels PR és prou atractiu, però bastant inviable, com ho veieu? O bé fer el Megazord directament? o tornem a fer un peix (sense escames ara)?



Reunió organitzativa

Divendres a les 8 a l'Inzolia quedem per decidir com decorem el cotxe, com fem les disfreses, i quan quedem per fer-ho. Les alternatives no són més que disabte i diumenge, no?


Preguntes a l'aire

Torre, vols que et truquem dimecres? sinó, fes-nos-ho saber!
Ninu, tancaràs el Teatre i convidaràs a esmorzar a l'Anxaneta a tothom que t'acompanyi?
Hi ha cotxe femení? (no és per picar, però el plan renove s'està movent)



-------------------------------
ho sento però per escriure això m'he informat en un article de la wikipedia que posava: Atención: Se está realizando una votación para decidir si este artículo debe ser borrado...
-------------------------------