dilluns, de novembre 27, 2006

Cap de setmana de perfil baix

Aquesta setmana he estat dubtant si es mereixia una crònica, crec que no, perquè a la única activitat real de colla, el sopar (ja institucionalitzat) de diumenge al vespre no hi vaig venir. Però bé faré el que podré:

Els pets @ l'Auditori

Només comentar un parell de coses:
  • L'Auditori és increiblement gran, si el de vila fos una quarta part no s'omplirà mai. Hi havia molta gent de vilafranca, i els que no deuria veure.
  • Al lloc on era jo, se sentien massa els greus. No sé si és culpa dels músics, de la música o de l'arquitecte, però és el que hi havia.
Definitivament s'ha acabat sortir divendres

El divendres més trist que es recorda últimament. Després de l'Inzolia de rigor, sopar romàntic al Forat amb invitat d'honor. En cabat un cop comprovat que els del 3d8 es van equivocar amb el xou dels Vernets a la Moderna, i que serà el divendres que vé, cap a dormir. Ja està bé algun dia anar dormir d'hora.

Diversificació de dissabte

Després del partit d'hoquei, amb nombrós públic (gracies pel suport ninu&sauron), jo vai anar a sopar amb els de l'equip, declinant (per ommisió, no em vai andonar del sms fins les 2 o així) l'oferta de la parelleta. D'aquesta manera em vai perdre el concert d'AF@Ateneu, segons una cambrera infiltrada al Micky l'expedició d'antònies va estar formada pel martí el vallès i un amic del vallès friki que fuma amb pipa. Paral·lelament els artistes de la colla estaven fent un recital a la Moderna, amb un èxit per contrastar.
Sopant vam coincidir a la palma amb un sopar d'exalumnes de sant ramon, i li vam poder dedicar un profeta al Pare Calvet, tot un honor. Ens van recordar, com si del ramon vallès es tractés que ens queden dos anys per celebrar que fa 10 anys que som fora de sant ramon!
De la nit destacar una pira x-x aixecada com és tradició per la plantilla del pla hc camí cap al Tatre. Un cop a dins al Tatre, així mig explicable, una frase de la Crupu: Ei tiu, has d'organitzar un sopar per dissabte que vé. És que sinó em conviden a altres sopars... (hasta aquí puedo leer), és veritat no hi ha res així per explicar de dins al Tatre, a sí, reconeixement especial a la Marina i l'AnnaSàbat que últimament estan mostrant una generosa paciència vers mi.

Diumenge, trist diumenge

Diumenge típic i tòpic d'hivern sense sortir de casa, tot i que la Isaura va organitzar un sopar (felicitats per la iniciativa) problemes domèstics van impedir la meva presència. SUposo que
deuria ser un festival i vau acabar tots a Rickis, si és així escriviu alguna cosa.


Rally falconetty

Ja falta poquet pq arribi el pont de desembre i amb ell una nova edició del Rally del Falcons. El Gualo ja està amb la Xerricouq apunt, el corsa ja no té cel·lo de l'any passat(però encara hi ha els sabó que vam guanyar a dins), el robin està a l'aguait per pescar tajas... Ara però falta perfilar els equips. L'any passat vam presentar una doble participació amb equips masculí i femení. Com està la cosa aquest any? De moment que jo sàpiga

Equip Peix

Bou- confirmat
Martí(marco martin) - confirmat
Solà(rovanPere) - confirmat
Shart - desaparecido en combate


De moment només ha presentat la candidatura a entrar el Vallès. Si algú més s'hi vol apuntar (ninu,bruna,latxi,letu,sauron,txello,crupu,butru,vane,meri,txepanton...) ja ho sabeu, com més serem més riurem, i si podem fer dos cotxes millor que millor.
De l'equip femení no se'n sap res però es rumoreja que la baixa anunciada de la Sò les pot haver debilitat.
Un cop estigui això decidit haurem decidir com enguarrem el corsilla. Hagan sus apuestas señores.



Ben aviat (malanomenat comming soon)

- Crònica musical del concert d' Els Pets (OBL)
- Crònica musical del concert d'Antònia Font (MMP o JVO)
- Cap de setmana diferent (PSC)