dimarts, de novembre 28, 2006

quelcom per omplir la setmana

mentre els nostres polítics es barallen a cop de vídeo (butru, si els envies un cv al igual et pillen i tot!) nosaltres a la nostra, que és fer-vos passar de la millor manera possible la setmana!

- us recomano el perfume. molt ben parida. va ser rodada, entre altres llocs, a bcn i girona. si voleu llegir un article cliqueu aquí.

- butru i brunillo, ja teniu plan per cap d'any (en cas que la macrofesta que s'està organitzant al moli'n rovira no se celebri i haguem de sopar tots a casa i després anar a l'on): es munta una espècie de fib a la muntanyeta de moja els dies de cap d'any . i els que sou de moja hi teniu l'entrada lliure! frikis de la comarca, el programa encara no l'he trobat però si voleu llegir la notícia cliqueu aquí oasis i morrisey encara no han confirmat la seva assistència

- no se'm acut res més per fotre.

- ah si, la so envia molts records i moltes abraçades i molts petons a tothom! està confirmat, tenim corresponsal a l'extranger fins el març! que tremoli lyon! per cert, aviso que la so tornarà parlant castellà amb accent mexicà! es veu que la marie (que per cert s'ha portat super super bé amb nosaltres aquest finde!!) ja ha vist les fotos de la gran gran gran grAN GRAN GRAN taja de la so del rally dels falcons de l'any passat. així doncs ja está curada d'espants!!!