dissabte, de novembre 04, 2006

el bruce del moli'n rovira

Aquest video donarà la volta al món! N'estem segurs...



és el bruce del moli'n rovira saludant als seus fans del penedès des d'avigno.net. brutal! Ja he penjat el video del botellón al metro de lyon. veus bou com faig feina els dissabtes!!!

també us oferim les darreres fotos de lyon (us prometem que ja no n'hi ha més!):



la crònica d'ahir

el vallès, el bou, el nino i jo vam parlar de política a l'inzolia i vam reveure la Belén!!! feia tres mil anys que no la veia i ella l'últim cop ella que em va veure va ser per la tele recollint ronya de la serreta (o sigui, fa trescents anys)! després de parlar de política vam anar a sopar al miky, que ahir no tenia el dia: van tardar un munt (i el vallès casi es mor de gana) i no tenien vi rosat en fresc. encara no he trobat l'amanida tant bona. seguiré provant. el bou estava tip, i va sopar una altra amanida. durant l'àpat vam fer una opa al blog del vallès. l'oferta era sucosa: li vam proposar una secció que s'anomenaria "el racó poètic" un cop per setmana (que és més o menys la freqüència amb la que actualitza el seu asteroïde b612). pero no va acceptar al·legant que té previst ressucitar el seu blog. a vegades el vallès actua com si estigués sol. de fet, ahir ho estava! a la foto podeu veure com no hi ha ningú més assegut a la seva taula!



vam menjar també un magnum que no era magnum (se'ns va fer bola) i després vam anar al centre, on el vallès aquest cop es moria de son. en tenia tanta que se les va pirar de seguida. els altres vam fer una visita llampec a la moderna, on la música estava mo bé. per pressions del bou vam anar una estona al transit, que era igual que sempre, i vam acabar tornant a la moderna. la meitat de la gent que hi havia venien del sopar d'ex-alumnes de l'estalella, que ja té 50 anys. vam tenir l'ocasió de veure la marina & co. quan eren pitites. la marifa estava bonissima de petita!



acte seguit, vam tancar el local i el ninu i jo vam segrestar el corsa del bou. no se'ns va calar cap cop!! senyora pijoan: ja soc un veterano de la conducció! ja tinc experiència!! el més divertit va ser l'intent d'aparcament davant de l'on. va quedar en això, en intent. després em vaig acompanyar a casa i cap a dormir.

baixes anunciades per aquesta nit:

vallès (a barraques)
el butru (en paradero desconocido)

corresponsals a l'extranger

- si voleu seguir les evolucions de la Terésa (com l'anomenen allà!) a berlin visiteu el blog d'una amiga seva francesa: http://berlin-saperlipopette.blogspot.com/. Com podreu veure a les fotos se la veu super bé i amb poques ganes de tornar!



Tere, ja portes els calçots que et vam regalar..?!?!

calaix de sastre (oficialitzem aquesta secció per encabir tot allò que no sabem on fotre)

- efectiavement, tal i com ens avançava el becari bou fa uns dies (veure post de l'home del CAT), l'ajuntament ha decidit tapar amb sorra de platja del barri marítim les construccions que van fer els nostres avantpassats, hereus d'antigues civilitzacions extraordinariament avançades i ara ja desaparegudes. veieu la prova:



Diguem no! A més a més reclamem la reobertura del túnel que uneix els vestuaris de st ramon amb st elies!

- dimecres a plaça es va veure un exemplar de koala enfilat a les cames del nino:



- una foto d'un piju de platja:



crec que de moment ja està tot dit!