dimecres, de novembre 01, 2006

eleccions al Parlament

l'aixonoesunacollaniesres us ofereix els resultats electorals (amb el 99,86 % escrutat):

- CIU : 48 escons
- PSC : 37
- ERC : 21
- PP : 14
- ICV : 12
- CxC : 3

Per a més informació cliqueu aquí. Una cosa és segura, ens esperen varies setmanes de negociacions!

Calaix de sastre

Canviant dràsticament de tema, us informo que el primer paio a qui van retirar el carnet de conduir va ser detingut ahir per conduir borratxo. Es un crack. Amb aquest si que li haurien de fer un capgros! Llegir la notícia aquí.

Coincidint amb la penjada de llums de nadal els promotors del boicot contra el cava català inicien la seva campanya de nadal particular. La Mireia Via m'ha passat aquesta web que no té pèrdua: www.cavadelboicot.com .

els verds han descarregat avui el 4d9af, 5d9f, 2d9fm i pd8fm. Increïble. Que n'aprenguin!! Fonts no oficials ens comuniquen que han vist a plaça membres de la vella prenent apunts.

Breaking news

Les nostres corresponsals a l'extranger (so & tere) ens han fet un calvo inmens i han decidit prollongar la seva estada a l'extranger. Es veu que els cercles més íntims han protestat de valent. Pero nosaltres, fidels a la lògica internacionalista que ens caracteritza, les animem a continuar. Quan us acabeu les catanies i els embotits ens ho dius so, que te'n enviem més (primer us ho heu d'acabar, eh, que ens han dit que encara us queda txoped del micky). M'han dit també que les catanies arribaran fins a Paris!! Aviat sucursal de cal cudié als champs elysées!